用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇媽咪收到民生信 for 2006-2007幼兒班
樓主: ChloeMak
go

有冇媽咪收到民生信 for 2006-2007幼兒班 [複製鏈接]

Re: 有冇媽咪收到民生信 for 2006-2007幼兒班

茉莉媽咪,

嘩..入喇沙, 我諗都未諗過呀..小朋友讀到就緊係好啦.. 我驚我囝跟唔上.. 到時大家都辛苦..不過如果派到喇沙.. 我都會比佢讀..
咁請問你朋友個e生仔讀成點呀? 會唔會好多功課&課外活動..係咪真係要琴祺書畫.. 樣樣精架 ??  

Re: 有冇媽咪收到民生信 for 2006-2007幼兒班

盛盛媽咪,

琴祺書畫樣樣精,一定要啦! 現在讀成點,我無問lu!
只知道家長對小朋友的要求甚高.
小朋友每天的活動時間,都是浪接浪的.

茉莉媽咪,

咁未好似機械人咁囉  :  :  :

盛盛媽咪,

我覺得個小朋友好慘.

盛盛媽咪 寫道:
茉莉媽咪,

咁未好似機械人咁囉  :  :  :

盛盛媽咪,

我囡囡終於有書讀    但係Tseng Kwan O St. Andrew 下午班, 聽人講都幾好, 放心哂

p.s. 我都報左宣道, 如果得可能會讀宣道, 但幾會好細 :-|

jenjen,

我都係等緊宣道消息.. 唔收就會讀約克..  
‹ 上一主題|下一主題