用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 急! 剛剛收到九龍靈糧堂waiting call
樓主: dada3210
go

急! 剛剛收到九龍靈糧堂waiting call [複製鏈接]

回復 purpurchi 的帖子

好AR, 唔該晒~

我今日都收到佢地既CALL呀, 不過我放棄了, 希望等緊既你地快D收到佢地CALL啦!!!

歡迎大家加入九龍靈糧堂的大家庭

回復 dada3210 的帖子

我自己有d事、琴日冇去到,託屋企人幫我交錢咋,所以冇機會問,抱歉!不過我估都係寫信架喇~
我想問下校服去邊到買?番學鞋有咩規格?thx!!!

回覆:急! 剛剛收到九龍靈糧堂waiting call

我琴日都去左交錢喇,但係好靜,冇乜人,其實係唔係好少waiting位放番出黎呢?因為都係見3幾個媽咪報料收到call waiting..

返學鞋要黑色, 運動鞋要白色,不太花巧的花紋都可接受,
校服商:新的公司
地址:九龍新蒲崗爵祿街 39 號啟德工業大廈第二期 8 字樓 E 座
電話:2718 1313

不過學校應該會安排試身做校服架喎

唔知轉到AM 機會大唔大呢?  

我囝囝係K1學生,都係PM
可寫信轉AM

之前我都問老師 轉AM位於情況

老師都好婉轉 說明,AM/全日班 位真係好FULL...所以好太機會轉吳到

~~~~~~~
我覺得自己小小感受
其實有PM位己經好luncky, 學校校長/老師/姐姐/連校車叔叔,ee 都好好~
好care 每個小朋友,大家都好開心
^^

回復 piglet1212 的帖子

thanks for the info! 請問校服,運動服係咪要各兩套架?

回復 purpurchi 的帖子

最好係各兩套啦, 因為有一套要放書包替換, 外套都可以準備兩件,放便洗了也有得替換
學校係一, 三, 五運動服裝, 二,四係普通校服

回復 piglet1212 的帖子

thanks! 過兩日去買 :)
‹ 上一主題|下一主題