用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 好開心呀))))))))))
go

好開心呀)))))))))) [複製鏈接]

好開心呀))))))))))

可能有啲媽咪覺得小朋友測驗攞85分唔夠
但我就好足夠啦,仲好high呀,今日見到個時,超想喊呀
(雖然係中文,不過都好好啦)

Re: 好開心呀))))))))))

努力~ 仍有進步空間, 肯定下次妳仲high呀     

有你支持, 小朋友一定會愈來愈進步.

恭喜恭喜..
[img align=right]http://scie.myweb.hinet.net/A/A12/001/001.gif[/img]

Hi 王國長老 :

恭喜 !!!    

我記得你講過你囡囡有輕微學習障礙(對唔住,如果記錯請唔好介意),所以一直你同囡囡都"一齊"好努力去學習,所以我相信得到呢個分數你囡囡一定非常用心用功,而你亦一定好俾心機去裁培佢及教導佢,請繼續努力,我會在背後支持你地,希望好快又見到你報"喜"呀 !!!!          

真係(鄧)你開心     

Keep it up!!!
I am happy also when I see your message.

醒目開學勳章 王國長老

我都記得為左女女搵學校而煩惱
衷心鄧你開心呀, 繼續努力!!!

恭喜﹗最重要的是你和孩子現在會讀得更起勁﹗
讀書是一個很漫長的PROCESS﹐你和孩子要加油啊﹗

你無記錯呀,真係有ga,不過我噚日真係開心咗好耐,
耐到我竟然訓唔到覺呀     
雖然佢地英文都仲係好差,不過有一科ok我都好安樂,
(數學都唔太差,大孖有70分,細孖就差小小53)
不過佢地真係有好大進步,好似細孖第一次數學得13分返屋企,我係好唔開心,但係我都一句都無 佢,因為佢唔知道原來係計分,所以諗住返屋企先做,今次已經比上次多40分,下次如果又多20分就合格啦         
LV77 寫道:
Hi 王國長老 :

恭喜 !!!    

我記得你講過你囡囡有輕微學習障礙(對唔住,如果記錯請唔好介意),所以一直你同囡囡都"一齊"好努力去學習,所以我相信得到呢個分數你囡囡一定非常用心用功,而你亦一定好俾心機去裁培佢及教導佢,請繼續努力,我會在背後支持你地,希望好快又見到你報"喜"呀 !!!!          

我都想一次high過一次呀

winwin323 寫道:

努力~ 仍有進步空間, 肯定下次妳仲high呀     

我會同佢努力落去ge
G-Ma 寫道:

有你支持, 小朋友一定會愈來愈進步.

thx~~~
pilot 寫道:
真係(鄧)你開心     

係呀,原來之前個間無用個心去幫孖女,
所以佢地先咩都唔識,
但係而家佢地已經叻咗好多啦      
Charlotte_mom 寫道:

係呀,佢又好開心有呢個分數,不過我都同佢講定,唔好開心得太耐,因為好快又孝試啦 :cry:  :cry:  :cry:
Vernique2005 寫道:
恭喜﹗最重要的是你和孩子現在會讀得更起勁﹗
讀書是一個很漫長的PROCESS﹐你和孩子要加油啊﹗

恭喜!恭喜!一位辛勞雙倍的好媽媽。       

真係唔容易! 恭喜! 好'登'妳開心!

醒目開學勳章

Charlotte_mom 寫道:

如果我冇記錯你兩個女女係孖女, 我都好 "戥" 你開心呀, 努力, 加油!

通情達理的好媽媽

原來件事係咁樣

phoebelamlam, 呢個比妳嘅
相信妳都出左唔少力, 繼續努力呀, 一定掂   
phoebelamlam 寫道:
你無記錯呀,真係有ga,不過我噚日真係開心咗好耐,
耐到我竟然訓唔到覺呀     
雖然佢地英文都仲係好差,不過有一科ok我都好安樂,
(數學都唔太差,大孖有70分,細孖就差小小53)
不過佢地真係有好大進步,好似細孖第一次數學得13分返屋企,我係好唔開心,但係我都一句都無 佢,因為佢唔知道原來係計分,所以諗住返屋企先做,今次已經比上次多40分,下次如果又多20分就合格啦         

‹ 上一主題|下一主題