用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 開學喇!2006九龍塘宣道幼稚園K2家長請進
樓主: 芝娃娃
go

開學喇!2006九龍塘宣道幼稚園K2家長請進 [複製鏈接]

Re: 開學喇!2006九龍塘宣道幼稚園K2家長請進

Dominicleung,
thank you!
heiyanhei

A班 :
黃柏森(進步獎)
邱子瑩
高柏如
韋基晉(吊飾獎)

B班 :
陳靜陶
林偉庭
李嘉曦
王浩雲
劉欣浠(進步獎)
伍靖琳
凌卓楠

YCWPS ,我都有同感,小朋友都有壓力,但都是一種練習,我哋睇住佢哋,真係好開心,好感動.晴晴很叻,只學了很短時間,但跟得很好,又會唱那些歌,要多讚賞她.很期望下次再次睇呢!去澳門d相好靚,佢哋兩兄妹很可愛,玩得很開心呢!希望第時有機會一齊又去玩!hei yan hei

天軍媽咪,你係咪响文叔叔到學畫畫呀,見到張長頸鹿作品,浠浠都有類似的呢!欣浠媽媽

浠浠話唔肯一個出來背金句或唱詩歌,如果同小朋友一齊就制,真係比佢激親.

天軍媽咪:真係好啱喎,欣浠逄星期三在文叔叔的畫叔學呢!欣浠放學後跟姨姨,表姐及工人姐姐去學,我因要上班,只陪過她二次,我們都很喜歡文叔叔,以前浠浠在xx學堂學畫,只懂得在最短時間內把圖畫塗顏色,又粗心又隨便,但現在有心機及有技巧多了,還有自行清潔等.你和Dominic星期幾學呀!

YCWPS,天軍媽咪,
浠浠响文叔叔畫畫大約半年,係表姐的朋友介紹,文叔叔自己教,是親子班,不錯呢!

YCWPS:不好意思,很久沒有上來報到一下,剛開始放產假,之前又急忙地清咗手頭上工作.有好多pm都未睇未覆你,請見諒!heiyanhei

YCWPS:係咪高班畢業禮,我哋低班有冇得參加或參觀架,我到時實去唔到,咁知唔知結業禮幾時呀,我驚我又冇份去呀!
heiyanhei

kit-long 媽媽:
浠浠都同我講,何老師話明天運動日,穿運動服,不用帶功課,但我想穿運動服就不是問題,但功課都係帶咗穩陣d.其他媽咪有冇收到消息呀!

各位媽咪:
浠浠話星期五去參觀歷史博物館,穿運動服,大埔火車博物館不去了,你哋有冇收到消息呀!

芝娃娃:今日收到通告,星期五原來係去沙田文化博物館,彤彤有冇講同學仔請假的事,浠浠話b班星期二有九個小朋友請假,星期三仲勁有十一個,a班情況會否好些.
‹ 上一主題|下一主題