用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小提琴, 大提琴交流區
樓主: gunwaiting
go

小提琴, 大提琴交流區 [複製鏈接]

Re: 小提琴, 大提琴交流區

CHUCHU 寫道:
[quote]
neighbour931 寫道:
你地睇7/1 定7/2 果場呀 ?

neighbour931, sindy,

係7月1日4:00,歡迎光臨!多謝捧場! 成人$20, 小童$10. [/quote]
睇下時間得唔得先, 反正囡囡都係困日8點. 不過唔知仲有無ticket賣呢

音統一個月學費先至等於私人一堂,甚至更少於
mayc 寫道:
Dear all:
又要私人教授,又要音統,咪好貴囉!

如果想入音統,可以點樣申請?

我個仔上45分鐘堂都想死,如果上一個鐘.....我唔敢想像

不過叫佢唔好學或轉管樂,佢又唔"濟"!  

我囡囡都係呢個星期日考升班試喎

你地係邊度考呀 ? 係咪旺角呀?

CHUCHU 寫道:
[quote]
neighbour931 寫道:
你地係邊度考呀 ? 係咪旺角呀?

neighbour931,

係呀, 係旺角呀. 你又係呀?幾點呀.

zoey,

我同sindy同一樣係 E2 level,不過唔同地點學,佢係香港人麻,我同你係新界人呢!    [/quote]
我都係新界人喎, 下午3點幾考呀

我早你小小喎, 3:45旺角
Sindy 寫道:
旺角4:00呀,你呢?[quote]
CHUCHU 寫道:

Sindy,

星期日,你囡囡考幾多點呀?我朝早呀.Miss 話佢會嚟幫我地調音喎.因為佢都未教呀女個班調音呢! 希望你囡囡同我隻女順順利利升班啦.   
[/quote]
‹ 上一主題|下一主題