用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 07崇真K1繼續Talk
樓主: kammyyoung
go

07崇真K1繼續Talk [複製鏈接]

Re: 07崇真K1繼續Talk

喂!喂!

依家先見到個topic, 預埋我好嗎?

你同我講?

sleepingbo & hellojoyce

你地都有報鑽石山靈糧堂? 我都係呢個星期六in, 我應該唔會讀, 但會比囡囡去取經驗.

lovetsungtsung

係呀! 好15�16, 希望呢到有姊妹幫到我, 但我巳留左位, 都有好多個月比我唸, 希望係到傾吓傾吓, 可能我又會改變心意. 女人真係好煩, 特別係我.

sleepingbo

有左祟真,我都唔會讀, 但會去面試, 你去唔去面試?
sleepingbo 寫道:
worry
有報呀!不過唔讀鑽石山靈糧堂!

hellojoyce

有呀, 我會試埋聖母同埋九龍禮賢會, 你呢? 
hellojoyce 寫道:
worry,

咁你仲有冇/會唔會報其他?

LOVELYMOM

係呀, 又近又好又平, 去邊到搵? 不過, 最緊要都係睇佢呢個星期六GE表現.
lovebbmom 寫道:
[quote]
worry 寫道:
hellojoyce

有呀, 我會試埋聖母同埋九龍禮賢會, 你呢? [quote]
hellojoyce 寫道:
worry,

咁你仲有冇/會唔會報其他?
[/quote]

worry,
你真係好like 聖母 [/quote]

lovelymom

明白啦! 但以我d咁ge性格, 會唔會唔緊張丫?

係呢, 咁你是否決定讀祟真? 你知否實質上下午班各有幾多班?

sleepingbo

其實可以打電話去改晏D,我都係咁改左2:45分.

你又是否專心讀祟真, 仲會否考慮其他? 你對聖母的睇法又點呢? 好煩.  

sleepingbo

其實可以打電話去改晏D,我都係咁改左2:45分.

你又是否專心讀祟真, 仲會否考慮其他? 你對聖母的睇法又點呢? 好煩.  

sleepingbo

你真係好啦, 可以咁一心一意, 我就多心到死.你小朋友幾月出生嫁?

咁你知唔知道, 祟真實際有幾多班呀? 學費多小? 都無講清楚比我地知.

sleepingbo

好橋bor, 我囡囡又係3月出細, 唔知校車要幾點上車? 你又知唔知條路線點走? 會否在自己屋宛樓下就有個站呢?

我都仲未up-date tim

AM Class:
Shirleyyu---- 女/Natalie
lovebbmom---- 仔
meldoy2216---- 仔
G5---- 仔/ 一藍
ca29c010
lovetsungtsung(ltt)---- 仔/璁璁
MaggieHuang---- 仔/Edwin
BerthaLam---- 女
HTM3008---- 女/庭庭
IrisLau----- 女/迦善
Carrie-lala ---- 女
worry----囡�恩慈

PM Class:
Kammyyoung
YLau---- 仔
sleepingbo---- 仔
hellojoyce----仔/維維
ballball411---囡/芊蔚
heiheilun---- 仔
TansonMa---- 仔
愷愷媽咪---- 女/愷澄

Carrie-lala

係呀!我都有同感, 但又唔好意思係呢到問?  
Carrie-lala 寫道:
其實 , 我心裡有d 疑問 ......
但點解入學競爭又唔算大 ? 原因是校網不太吸引嗎 ?  其他原因呢 ..... ?   

TansonMa

點解我睇唔到GE?
TansonMa 寫道:
各位未來的 07崇真K1請留意,得閒今晚睇睇崇真網頁,在"最新消息"內,有很多有用的資料,連返学,上樓梯,落校車,上課...等vedio都有.睇咗幾分鐘,好得意呀!

TansonMa

有呀! PRESS邊到呀,可否詳細講我知? THANKS!

TansonMa

睇到啦, 真係好搞笑

dinosaur_bb2004

不如講埋比我聽丫? THANKS!

hI,

夠竟校車有咩事姐, 有無人話比我知?   
‹ 上一主題|下一主題