用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St Stephen's Girls interview
go

St Stephen's Girls interview [複製鏈接]

kittyland06 發表於 14-3-4 10:40
係我去過最長最難嘅 interview, 要見校長及老師,都係做啲好實際嘅 tasks, 但係我好欣賞佢地 interview 嘅 ...
安排好好, 真是試到BB的發展, 在旁邊睇到意外驚喜

cathyleex 發表於 14-3-4 11:41
我地聽日見, 見完呢間就真係最後一間啦!
自禾感覺良好

cathyleex   Good!!  發表於 14-3-4 11:50

cathyleex 發表於 14-3-4 11:55
大家見完的感覺都好一致 wor
in 完之後, 您都會有同感

cathyleex 發表於 14-3-5 14:01
終於都見完所有的幼稚園了, St Stephen Girl 係我去過最有系統的面試。同老師的面試都起碼有10分鐘, 咁先可 ...
IN 完係咪自我感覺良好呢!! 好HAPPY 啦!!!GOOD LUCK

cathyleex 發表於 14-3-5 15:08
感覺好好, 我地都無特別同佢practice啦, 免得佢太緊張反而表現拘謹。有時我覺得小朋友識同唔識, 答得對唔對 ...
同您講配對, 係咪好似 IQ題呢! 好巧BB臨場反應同思維....希望大家都有好消息啦......而家最好係 同BB RELAX 下......

fatrabbit 發表於 14-3-11 10:01
我都係全部rejected & waiting, 有pn讀緊,可以直升k1,都係想入一間好D的學校,p1扣門易D,無宗教背景,住名 ...
禾刀係只有5分, 情況同您相似, 學長果PART 麻麻地, 可能禾B怕嚴肅 ANYWAY GOOD LUCK TO YOU.

睇來尼間學校幾受歡迎

BBEAMES 發表於 14-3-12 19:26
你就好啦。阿囡見校長嗰part麻麻地,連早晨多謝都唔肯講,唉
禾古果PART 大多數BB都一樣.....BB 一般怕嚴肅

bagamanf 發表於 14-3-12 20:56
Good luck to everyone
有份IN 已經好好......GOOD LUCK
‹ 上一主題|下一主題