用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

吹?? [複製鏈接]

吹??

我有無feel錯...........有d朋友仔開topic吹間小學話多人報....好似令bk mami錯覺這是好好,好多人報

Re: 吹??

唔係化?! 間小學好唔好靠吹就掂?!
相信會考慮整體的派位,校風,教學理念,同埋適合小朋友為因素囉!
或者D人講親都是名氣大果D學校,好野…實會多人爭吧!
[img]http://www.fopix.net/d/1156209-2/P1011006.JPG[img]

邊間小學啊? 可唔可以PM俾我

你都話人人可發表意見,點解你要用新login去發表呢?唔洗驚人鬧!

feelsogood,
我唔係因為like or 唔like間

Which school you are talking??   

[quote]
5354 寫道:
我有無feel錯...........有d朋友仔開topic吹間小學話多人報....好似令bk mami錯覺這是好好,好多人報
http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD7/123340/129075.10908320.72074.jpg

feelsogood:

今次到我講:"係啦我都想講好耐";  你引既 opic, 我本來好有興趣同大家傾--因為係有切身關係, 但唔知點解比 d 有咩關係既人掃晒大家興, 其實有時 d opic 係唔啱聽, 咪應該當自己係路人甲囉, 睇吓咪走囉。

我地幫得自己既小朋友報呢 d 學校, 就梗係 buy 佢 d 理念啦, 唔通我係害自己個女咩??

‹ 上一主題|下一主題