用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 我個私人網球教練教得唔錯...
go

我個私人網球教練教得唔錯... [複製鏈接]

上個月我請咗個女教練教我兩個小朋友(7&9years old),教得好有耐性細心,教學好互動,成日都好有笑容,我細仔好無運動天份同自信,但用正手打得都有板有眼(一星期兩堂每堂1hour),我見細仔對呢樣運動有番啲自信,我真係好開心,然後我問個仔點解對呢樣運動咁"即"極,佢話教練成日都鼓勵佢關心佢,一有錯就即時糾正同解釋佢知,佢話感覺好好,原來鼓勵同關懷真係決一不可,多咗網球做話題,我依家同兩個仔又更加close啦,真係好唔想佢哋大大下有代溝,anyway 好多謝呢個coach....

如果大家有興趣比小朋友學,不況揾呢個教練,唔錯嘅推介...

時間,地點可以自己揀
(我比啲資料大家參考下吖)

1對1 $350 per/hour
1對2 $230 per/hour/per/person
1對 3-4 $200 per/hour/per/person

唔包租場費,需由自己租

我之前做咗資料搜集,私人嚟講個價算中等...呢個都係喺bk揾架,多謝介紹比我嘅你...
   0    0    0    0

Can you please PM me his/her contact. Million thanks

原帖由 mmarksonia 於 08-10-31 02:00 發表
上個月我請咗個女教練教我兩個小朋友(7&9years old),教得好有耐性細心,教學好互動,成日都好有笑容,我細仔好無運動天份同自信,但用正手打得都有板有眼(一星期兩堂每堂1hour),我見細仔對呢樣運動有番啲自信,我真係好開 ...
‹ 上一主題|下一主題