用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 小朋友的特別學習筷子
樓主: auntie1234
go

小朋友的特別學習筷子 [複製鏈接]

Re: 小朋友的特別學習筷子

請問各位既小朋友用呢類chopsticks 用成點呢? 他們喜歡嗎? 用到嗎? 我都有興趣買比我小朋友學習...請問我自已可以係website 處買的嗎?  Thanks....

Or...有冇其他類似的學習chopsticks 呢? (just in case I can't find the ones you guys have bought)..唔該晒

Amy,

對chopsticks比我想像中大(我原本以為係小朋友size), 不過我囡囡反而鍾意喎, 佢話好似媽咪果對喎(因為我自己用開果對chopsticks同囡囡果對係一樣顏色).  so far 囡囡都用得幾好, 可以自己夾到餸(當然有時會失手), 佢好有滿足感, 好開心.  希望唔好只係"3分鐘熱度"啦!

聽Bebee 講好似話網上買要一次過訂6對先送貨, 詳情就唔係好清楚la.

Bebee,
Could you please pm the contact so that I can order by myself.  Many thanks.
rdc888

BBChan 寫道:
Amy,

對chopsticks比我想像中大(我原本以為係小朋友size), 不過我囡囡反而鍾意喎, 佢話好似媽咪果對喎(因為我自己用開果對chopsticks同囡囡果對係一樣顏色).  so far 囡囡都用得幾好, 可以自己夾到餸(當然有時會失手), 佢好有滿足感, 好開心.  希望唔好只係"3分鐘熱度"啦!

聽Bebee 講好似話網上買要一次過訂6對先送貨, 詳情就唔係好清楚la.

Thanks for your reply.

Bebee,
請問可以PM 我它的website 嗎? Thanks...

*Amy*

其實我唔記得個website, 你可以去yahoo search "Artsberg" (間公司名).  上次我地訂果時問過佢, 要買夠$500先送貨, 如果唔係就要加$30送貨錢!  佢其實有間shop o係九龍灣, 你可以打去問下自己上去洗唔洗預約.  我只係知D筷子一pack 6對, 如果你要晒就直情自己上去買仲好, 因為可以睇埋其他玩具!!!!

Bebee,
Thanks for your information...you have a good day
‹ 上一主題|下一主題