用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 05金巴倫小朋友, 入來傾下近況
樓主: CMMANDY
go

05金巴倫小朋友, 入來傾下近況 [複製鏈接]

Re: 05金巴倫小朋? 入來傾下近況

SandyHung,

Please check PM.

Bowiema

Bowiema~

Please check PM!

Thanks!
Sandy

Sandy,

Please also check your PM.  

SandyHung 寫道:
係呀!我12月3日結婚週年。 :  容易記 - "123 到"    我星期六 同 老公 交換禮物,然後 晚上出街吃飯。 我老公 星期六 要返工,所以 日頭 Tim代替我老公 陪我!

真係

[quote]
savanawong 寫道:
真係

CMMANDY 寫道:
savanawong ,

澳門之旅未必去, 因為怕老公"哦"因為聖誕節有英超加場, 去了就無得看    25號受洗, 真是好有紀念性喎   

CMMANDY

澳門

[quote]
SandyHung 寫道:
係咪真ga? 好事ge先兆?! 我到宜家個心仍謹謹於

今日係我賓姐姐 last day, 明天 nightmare 便開始, 所以在惡夢開始前先帶 Yan 去 DisneyLand 玩下等佢忘記賓姐姐 明天起便離開她, 希望有幫助啦 !! 所以我也專登擇日明天去架 !

星期三開始便由爸爸 & 我輪流做賓賓, 爸爸先做兩星期跟住到我, 睇下爸爸成績如下先     

CheaChea,

係呀,屋企人口多就好易互相傳染,好彩二佬淨係發燒,冇其他病徵,冇同佢睇醫生,只係食住退燒藥水,及要佢飲多d水同埋休息,見佢仲係好好胃口,驚睇醫生又要食抗生素,所以冇同佢睇醫生,終於係星期六晚開始退燒,琴日完全冇燒勒,佢都算幾硬淨。

SandyHung,

我自己一向有鼻敏感,成日鼻塞,自從我9月份起做左Californa既會員,一個星期去果度做3次濕蒸,而逢星期日上3個小時運動堂,理幾個月黎,不只冇鼻敏感,而且冇病過,我都敲下木先。如果你地會所有濕蒸,不妨試下。

Sandy,你真係浪漫,我份人粗心大意,非一般女人,結婚初時大家生日時,都有互相送禮物俾對方,依家兩免咯,求求其其又一年,希望到老時冇咁忙,先再搵番果份浪漫啦!依家連去想自己係唔係生活平淡都冇時間。

你發理個夢,似乎係你承受緊唔少壓力喎,形成心入面一股恐懼,放鬆d,船到橋頭自然直。

CMMANDY,

你老公係球途黎架,咁佢有冇賭波?定係淨係鍾意觀看?

MMWong,

你炒左個賓賓,定係佢放大假?我03年12月時都放左我個賓賓一個月大假,我洗、抺、擦,煮飯靠我母親大人及老公,做到我雙手爆哂拆,又紅又踵,仲記得要上bk問如何補救雙手,諗起就驚驚。

如果你炒左賓賓,新果個幾時黎?

MMWong~

你炒咗個賓賓?
如果係,咁新嗰個工人幾時到?
回想起我約兩年半前嘅惡夢,我深深咁體会到你現在嘅苦況,我衷心希望你揾到個好工人! 以前我、我老公、奶奶、媽咪、育嬰院 輪流做賓賓 照顧Tim,真係 叫苦連天。 不過 呢段 拆磨嘅日子 終於捱過了。 其實 我寧願返工 多過 留喺屋企 照顧Tim!

SandyKL~

咁就好啦! 你仔仔退咗燒!
我都係 鼻敏感長期病患者。

其實現實中ge我 真係冇乜壓力ga,我唔知 發呢d夢 係咪 我抑壓住自己唔好 諗d (預測) 將会發生ge事! (之前 牧師 叫 我唔好諗架!)  我諗 我可能又要見吓牧師!   

MMWONG,

你賓賓終於last day喇,我都同Sandy一樣好衷心祝福你新個姐姐聽教聽話,好好地對待Yan,爸爸咁好

MMWong,
本來係諗住X'MAS 去二至三天的, 但前兩天CYRUS 爺爺心臟突然有事, 昨天剛做了手術, 所以而家取消外旅了, 你地玩得開心d啦...

bowiema, sandyhung,
你地真係好有情趣呀, 結婚週年都仲有慶祝, 我同老公就記得時先有, 唔記得就算了, 禮物就更加唔使講啦, 因為大家都好怕買禮物的...

MMWong 寫道:

ManLam,
我係祈福都有間屋 (是公司給我的宿舍 ) ,我都諗住聖誕去玩 ; 你幾時決定去唔去 ? 睇下到時會唔會見到你    

SandyHung,

我既鼻敏感有左7、8年,先有皮膚敏感,後有病敏感,所以好明白鼻敏感者既痛苦。

絕對可能係咁架,人之常情。

開過新topic, 因為此網站希望唔好超過2000 post    

05金巴倫小朋? 入來傾下近況  (2)

CMMANDY

點解你唔想超過 2000, 咁先証明收視高企麻

vvmakyy 寫道:
CMMANDY

點解你唔想超過 2000, 咁先証明收視高企麻

係因為網站版主要求, 可以令此網站的運作蜴通d, 歡迎大家一起暢所欲言   

cmmandy

係? 我又唔知喎, 依家收到
‹ 上一主題|下一主題