用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Lego書包
go

Lego書包 [複製鏈接]

尋日去書展,終於比我哋買到Lego書包啦,價值500大洋,個sales 姐姐仲話係今年新款

王家爸爸  太貴了   發表於 14-7-21 17:26
   1    0    0    0

回覆:Lego書包

簽名被屏蔽

之前幫朋友揾過lego 書包,大衆收起哂,話summer 先有,aeon 就得好少款 & 貴,而家唸住等sogo 減價去睇下

回覆:vicky_hin 的帖子

請問大家有見過Lego 的有轆書包嗎?同學媽咪在書展買了,背上背脊時對轆可收埋,好乾淨,但門市不知要在哪裡買到?

引用:我有留意代理,佢地嗰次係冚款索繩,當時有

原帖由 Kathan_mama 於 14-08-07 發表
我有留意代理,佢地嗰次係冚款索繩,當時有諗過買,但小一小朋友要咁多重先開到書包咁煩,所以無去買,我而 ...
我多了一個,有興趣可pm我

回覆:11B 的帖子

我有留意代理,佢地嗰次係冚款索繩,當時有諗過買,但小一小朋友要咁多重先開到書包咁煩,所以無去買,我而家呢個係簡單拉練款

回覆:Kathan_mama 的帖子

簽名被屏蔽

小星b 發表於 14-8-3 21:25
請問LEGO書包代理系邊?  Thanks.
代理系大埔!不過打過去好多都冇貨!!

引用:原本諗過去代理買,+但代理得85折,於是去咗

原帖由 Kathan_mama 於 14-07-30 發表
原本諗過去代理買, 但代理得85折,於是去咗大眾買咗呢個款, for1-3年級,我地即時入咗大眾會(會費2年$30), ...
我係sogo買左呢個$495,再有5%回贈

11B 發表於 14-8-1 23:31
sorry,前排係 $225 添呀!
請問LEGO書包代理系邊?  Thanks.

今日去黃埔大眾買到S碼!!斷曬喇!得番一個炸

回覆:11B 的帖子

在哪裏?

原本諗過去代理買, 但代理得85折,於是去咗大眾買咗呢個款, for1-3年級,我地即時入咗大眾會(會費2年$30), ...
sorry,前排係 $225 添呀!

呢個前排間代理做半價$350。

引用:Quote:原帖由+蕃茄太+於+14-08-01+發表我買

原帖由 josephinelo 於 14-08-01 發表
我想買個女仔款!邊道有貨要細碼?
大眾,你可以打電話去1問左先去.

My Blog~  (*^.^*)  蕃茄園事件簿(#^.^#)

http://hk.myblog.yahoo.com/hady-wong

引用:我買男仔款,最後一個。聽職員講將軍澳仲有

原帖由 蕃茄太 於 14-08-01 發表
我買男仔款,最後一個。聽職員講將軍澳仲有貨。你可以打電話問問。
我想買個女仔款!邊道有貨要細碼?

回覆:johnwooo 的帖子

我買男仔款,最後一個。聽職員講將軍澳仲有貨。你可以打電話問問。

My Blog~  (*^.^*)  蕃茄園事件簿(#^.^#)

http://hk.myblog.yahoo.com/hady-wong

個次個職員都好好, 叫我可以等到大日子至買, 有8折, 但我話我又要突登搭成20蚊車過黎, 又咁吊腳, 又驚無貨, 所以會員價9折買左lu

回覆 josephinelo 的帖子

大眾書局每月有幾日系會員特價日,有八折。
‹ 上一主題|下一主題