用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 交表 - 庇理羅氏
樓主: Mayflowers
go

交表 - 庇理羅氏 [複製鏈接]

上次去過東區中學概覽會, 佢地講過話每年收成千份申請, 但有得interview好似你200-300位.

佢地好似收生1:13人, 13人爭一個位.

bb560 發表於 15-1-14 16:07
如果係13個爭1個侄,咁係唔係得5百幾6百個人申請呀!
13個爭1個有一本書講, 而1000份申請表係中學概覽會, 佢地做介紹嘅同學他講. 我問佢會唔會全in, 佢地話1年收成千份申請, 有可能全in, 所以揀人去in.

我都考慮緊, 位位勁人, 自問我女唔係咁勁, 博下. 問埋老師意見先, 下星期交表.

CL0214 發表於 15-1-16 13:47
今早去補料,前面個申請編號18X
好多人下星期先交表, 我女學校都好多人揀呢間, 仲要明天先派成績表.

因為第2次呈分理想, 問過老師意見可以一試, 決定交表, 今早交表有唔算好後. 號碼35X, 可能好多人都仲未決定.

引用:交2間都無NO..都吾知幾多人報???唉.......

原帖由 ydoris 於 15-01-21 發表
交2間都無NO..都吾知幾多人報???唉.......阿囡個班得4個女仔,個個都報女校,個個報既都吾同.只有1個自行有1 ...
Bps我昨日一早交都比一張好似通告咁嘅紙,上面有個號碼。佢仲話2月尾收信或上學校網check番你個號碼有沒有得in。點解你會冇號碼嫁?

‹ 上一主題|下一主題