用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 方方收咗阿仔,唔洗煩 ,
go

方方收咗阿仔,唔洗煩 ,   [複製鏈接]

回覆:AsaphEunice 的帖子

請問ln的過程係點?多謝回覆!

引用:回復+hobby+的帖子 Thanks+Hobby,+我之前

原帖由 immitensi 於 12-03-22 發表
回復 hobby 的帖子

Thanks Hobby, 我之前打過去, 佢地又話係派FORM既...等我再打去問下先, THX!! 可吾可以 ...
我今朝ln完即收,只係指住書問動物和生果,眼,鼻好簡單!不過只有下午班!

回覆:immitensi 的帖子

今日ln方方即收我囡,主任比著張通知話本月31號係佐敦參加復活節嘉年華親日活動!點解我囡都沒返學已有呢D活動?有冇家長知道呀?

引用:回復+外星人媽咪+的帖子 我都記得想當年,+

原帖由 hobby 於 12-03-23 發表
回復 外星人媽咪 的帖子

我都記得想當年, 收咗阿囡, 未返學, 學校都有寄中秋節活動的單張俾我哋, 自由參加 ...
多謝你的回復!我應該會帶囡囡去,讓她見識多D嘢!

回覆:盈盈b 的帖子

有機會做同學仔吖!聽D家長講方方係間唔錯的幼稚園,我會放棄學之園,迦南!

引用:回復+外星人媽咪+的帖子 我識得有朋友,+佢

原帖由 hobby 於 12-03-23 發表
回復 外星人媽咪 的帖子

我識得有朋友, 佢對學之園的comment 好好; 大家唔好介意, 我係呢度的分享, 只不過 ...
其實我都知學之園英文水准可能會好D,但係紅磡呢間麻麻,再加上我們去ln時感覺D老師唔係咁好,這純粹係我個人看法,大家冇介意!如果返學之園囡囡可以唔洗搭校車,因為係我屋企附近!都好難選擇!不過k1我都係要再找龍校!

回覆:hobby 的帖子

請問有冇人試過寫信下午班申請上午班成功㗎!點樣寫先夠誠意!請各位媽媽多多指教!

回覆:five555 的帖子

今日有去呀!阿囡都玩得好開心唔舍得走!見到校長上台講嘢,她拍晒手掌!今日感覺方方D學生同家長都好有秩序,雖然人多個個游戲都要排隊等,但D小朋友都冇扭解,D老師都好有心思!

回覆:five555 的帖子

今日所見我會好放心個囡讀呢間學校!今日返來收到學之園信,囡囡都得著!不過阿囡都會返方方!

回覆:yuiyee 的帖子

我囡囡都係!有機會做同學仔!嘻嘻!

回覆:babellt 的帖子

我想寄信由下午班轉上午班,收信人係寫校長點學校呀?不過面試當日主任已經講著機會好微!

回覆:外星人媽咪 的帖子

有冇人知方方校車一個月幾錢?

引用:about+$900+in+kowloon

原帖由 cani09 於 12-04-15 發表
about $900 in kowloon
多謝回复!

回覆:BabyMemory 的帖子

來緊8月我囡都係返下午班,聽D家長講紅磡過學校要成個鐘!好唔放心!又怕囡囡辛苦!都唔知點算!

回覆:tamichu 的帖子

有冇人收到方方注冊通知呀!

回覆:kenismama 的帖子

今日收到信啦!係下午班,想轉上午班唔知寫信有冇用呢!

回覆:AllisonFu 的帖子

好簡單指眼耳口鼻,拿書指動物!實收因為學校有位!

‹ 上一主題|下一主題