用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 請教各位英華小學家長,簡介會一問
樓主: ppmmbb
go

請教各位英華小學家長,簡介會一問 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

回覆:請教各位英華小學家長,簡介會一問

成功喇

醒目開學勳章 王國長老

在小一入學資料果版最底

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

醒目開學勳章 王國長老

試下遲d再試,我同我妹夫都報到,佢會放返出黎,不過系統點update 我就唔清楚,應該有人會同我情況一樣(有位放)

醒目開學勳章 王國長老

因為確認電郵要3日內收到, 亦有可能有人會等收到EMAIL至放多餘位, 加油

醒目開學勳章 王國長老

引用:I+have+been+trying+since+0901+but+cannot

原帖由 mamaokasan 於 15-04-01 發表
I have been trying since 0901 but cannot log in to put in all details at all.!!!crazily fast!
我0857入去已經4xx報左名,佢「報名」粒掣好唔顯眼,如果唔係見「已報名人數」我都唔知已開始

醒目開學勳章 王國長老

引用:趕唔切登記,如有jm多咗一個位,可否讓一個

原帖由 cojma 於 15-04-01 發表
趕唔切登記,如有jm多咗一個位,可否讓一個比我,真心唔該!🙏🙏🙏

...
登記晒小朋友名應該好難轉

醒目開學勳章 王國長老

引用:想問問如果成功報到,版面會有什麼顕示? +

原帖由 Blueng0420 於 15-04-01 發表
想問問如果成功報到,版面會有什麼顕示?
咁樣? 下面有個取消報名選項

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

醒目開學勳章 王國長老

只收到AIR ASIA快閃劈價通知

醒目開學勳章 王國長老

些些, 我都收到了

醒目開學勳章 王國長老

我妹打去放左另一個時間喇 (我同佢老公同時BOOK到, 不過係兩場), 應該好多家長都打左去放, 因為職員反應好快好熟練

點去後補我就唔清楚了
‹ 上一主題|下一主題