用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 支持呂品韜
go

支持呂品韜 [複製鏈接]

Support.
再說,什麼O運村也有診所的低能話都講得出口,2x sad。

我行過trailwalker, 完成及有time target 個隻,深知logistic support 和team spirit 的重要性,而長期intensive training 是很易勞損的,所以我好側疑Lei 班middle management 對運動有幾多認識。

如果話呂仔缺乏心理質素,咁我又唔覺得班官僚好有政治敏感度和語言藝術。

judy 發表於 14-2-13 10:52
MrBeast,

我呢個外行人想問句,一個教練跟住,係唔係已經够殺。呂仔提到嗰啲情形,係唔係一個物理治療師 ...
我都只是amatuer, 我想信呂仔想要都是物理治療,至於是否合孚經濟效益,邊個最適合去,可否用視像會議improvise, lei d 的確是management decision, 好的management 會listen 和盡責provide whats needed.
‹ 上一主題|下一主題