用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 子女什麼時候回來過聖誕節
go

子女什麼時候回來過聖誕節 [複製鏈接]

期待呀仔13/12返來, 我們一家會去大阪5天, 呀仔問我回來帶他食乜正嘢, 佢話係英國坐監無樣好食, 講到咁慘去坐監, 不如掉轉比我去坐吖, 激死

回覆 Ding 的帖子

我仔都話D食物超難食,學校又沒有提供微波爐叮食物,那小鎮也沒什麼可買/吃,連買放雜物的大膠箱也要坐成40分鐘出去買,因連好似麥當勞的連鎖快餐店也沒有,只有一間中餐館他去食過一次平均大約HK$200/位而且也不好味他今次假期回來會帶一喼零食及文具回去,他說日韓零食及文具比較英國款式多而且好食

回覆 亮燈 的帖子

我仔也是

回覆 亮燈 的帖子

Yes, 我仔同校還有一位同學仔一齊, 咁啱不約而同坐埋同一班機, 有伴我就放心D, 今年係第一年去係我仔第一次自己, 佢又不喜歡UM

日日倒數,期待呀仔回來,過咗去幾個月佢好少相片我睇,唔知有無變呢?

回覆 brother4 的帖子

因skype & Line收得差, 成日斷線, 所以無用

佢係用學校wifi的,但都好疾同斷線,好羡慕有些家長同小朋可以傾咁耐電話,我仔無乜野同我講,所以我都唔係好知佢係學校係點,昨天收到到他sms比我,叫我email給學校攞返部電腦,因他在晚間偷用被學校發現,有事就識揾我,無事就唔so我,有時仲忘記打電話比我
‹ 上一主題|下一主題