用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 暑假活動
樓主: soyaumei
go

暑假活動 [複製鏈接]

thank you very much !!!!

原帖由 francoip 於 10-4-29 10:57 發表
我都正為小朋友籌備暑期班, 從朋友及網上找到些資料比大家參考.  

暑期班:
慧祈語言中心 (佐敦) ---> 我想報這間的普通話班, 有無興趣呀, 因4人同行有8折. d個課程http://das.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.ph ...

大家知唔知今年有無"Now TV青少年足球推廣計劃"?

All YWCA, YMCA, 小童群益會, etc summer course welcome enrolment in MAY, don't miss it.

想学游水,跳舞,唔知大家有咩好介绍呢?

Wong Tai Sin CCDC provides many types of dancing classes. Swimming, Tsing Yi Pool ok? I know a young male coach.
原帖由 chendie1 於 10-5-6 11:01 發表
想学游水,跳舞,唔知大家有咩好介绍呢?

我打電話問過, 他們覆大約五月尾或六月份留意
www.hkfa.com

但今年可能不同NOW合作!

Barbara

原帖由 Yinwan 於 10-5-6 00:22 發表
大家知唔知今年有無"Now TV青少年足球推廣計劃"?

藝術體操暑期訓練班

我囡囡話係港隊教練教授架!同埋5月報名有九折呀!
可以打去問下37908063
www.sportskids-hk.com

原帖由 竹葉青 於 10-5-6 19:45 發表
藝術體操暑期訓練班

我囡囡話係港隊教練教授架!同埋5月報名有九折呀!
可以打去問下37908063
www.sportskids-hk.com

怪奇怪、打以上電話、是留言信箱、於是打以下的

Sports Kids
Address: Rm 1801 Wing On Central Building, 26 Des Voeux Road C., Central, Hong Kong
Phone Number: 2376-4968

竟然説我打錯、但再打又叫我留電話、OK嗎? 又欺偏成分嗎?
Mighty
love you for you
自分に負けるな!!

唔該哂, 聽落都唔錯,
不過由於要同時照顧2個不同年紀小朋友,
我已經幫囝囝join左另一個地點較合夥嘅暑期課程!

原帖由 coleus1130 於 10-5-7 10:06 發表
我個囡覺得好玩呀.. 日日都有d野攞返屋企, 有時係佢地自己整的食物同手工藝作品。

而個個outing我之前都有擔心的.. 但有好多個哥哥姐姐同佢地一齊去的.. 一個睇住4個小朋友。我都好放心。如果您唔想join outing個日 ...
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

唔好意思,我問左教練喇,原來佢地改漏左下面英文地址個電話,因為佢地要教班,所以唔會成日有人聽電話,留言會有人覆架, 或者可以睇下以下FACEBOOK,(但絕對唔係欺偏大家請放心),因為D教練都係教緊我囡囡架.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000746544517&ref=ts#!/event.php?eid=123834564300760&ref=mf

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000746544517&ref=ts

原帖由 Mighty 於 10-5-7 12:40 發表

奇怪奇怪、打以上電話、是留言信箱、於是打以下的

Sports Kids
Address: Rm 1801 Wing On Central Building, 26 Des Voeux Road C., Central, Hong Kong
Phone Number: 2376-4968

竟然説我打錯、但再打又叫我 ...

My son's swimming coach is nice and experienced, the fee is also reasonable. There're 2-3 kids in a group and we can share the fee, if you need more info, pm me.

我看過這一個舞蹈暑期班
好似好好玩咁

http://www.petiteprincess.com.hk/zh-hk/home.php

另外有冇游水班大家試過好嫁?

Any summer course for Chinese composition in CWB. Thanks.

明愛: http://klncc.caritas.org.hk/course_activity.asp?type_id=1155

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題