用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 K 1 I 聯盟
樓主: RYANLIUMUM
go

K 1 I 聯盟 [複製鏈接]

係囉, 搞下聚會啦, 我地既小朋友有緣同一班, 應該搞下聚會大家聯誼下既

原文章由 luiluimama 於 07-10-28 19:42 硐表
係囉, 搞下聚會啦, 我地既小朋友有緣同一班, 應該搞下聚會大家聯誼下既

JEROME 爸爸 ,你係咪家長日個日我同你太太傾計個個呢 我仔仔都成日提JEROME 唔知係咪你仔仔呢:

至於聯誼既地方不如大家都被啲意見呀?星期日or 星期六 ,上午or 下午 户外活動or户內活動,大家一齊被啲suggestion

回覆 #2 luiluimama 的文章

hello 剛剛發表完意見,見到你上網,可唔可以傾吓

原文章由 chingchingb.ma 於 07-10-28 01:22 硐表
Hello RYANLIUMUM,

你好呀!!o岩o岩入黎8,就見到我個名,其實我係k1C (Kent) ga,所以多數o係果邊chat,但我都會周圍8,有時重會答下訕tim。真係好開心有人掛住我

...

chingchingb.ma 真係唔好意思我搞錯咗  ,不過我哋都好歡迎你嫁 .我哋好似上午班同下午班用埋同一個班房喎 你嗰果miss 係咪miss chong & ms wong 呢

當然可以啦

原文章由 RYANLIUMUM 於 07-10-29 15:10 硐表
hello 剛剛發表完意見,見到你上網,可唔可以傾吓

RYANLIUMUM,

冇緊要!!最重要係你地唔介意我過黎8。我嗰班係Miss Ma & Miss Mak呀。

原文章由 RYANLIUMUM 於 07-10-29 15:22 硐表

chingchingb.ma 真係唔好意思我搞錯咗ops:" />  ,不過我哋都好歡迎你嫁 .我哋好似上午班同下午班用埋同一個班房喎 你嗰果miss 係咪miss chong & ms wong 呢 ...

[ 本文章最後由 chingchingb.ma 於 07-10-29 16:21 編輯 ]

原文章由 luiluimama 於 07-10-29 16:03 硐表
當然可以啦

咁你話同佢哋約理去公園,好嗎

咁邊度公園好呀? 不如你做搞手啦

原文章由 RYANLIUMUM 於 07-10-29 16:20 硐表

原文章由 chingchingb.ma 於 07-10-29 16:17 硐表
RYANLIUMUM,

冇緊要!!最重要係歡迎我過黎8。我嗰班係Miss Ma & Miss Mak呀。

我又攪錯 我仲以為大家同一個miss教

原文章由 luiluimama 於 07-10-29 16:23 硐表
咁邊度公園好呀? 不如你做搞手啦

最好近啲餐廳,又可以食又可以玩 我都仲諗緊

靠你諗啦, hehe

原文章由 RYANLIUMUM 於 07-10-29 16:28 硐表

原文章由 RYANLIUMUM 於 07-10-29 16:28 硐表

你好似住响新界區,有無好提意呢

原文章由 RYANLIUMUM 於 07-10-29 16:40 硐表

你好似住响新界區,有無好提意呢

通常都係上午攪啦,星期六定星期日呢

搞Function

我就無所謂, 星期六同星期日都得, 不過就希望o係11月10號之後, 因為11月10號我個仔要in kv同st cat, 而家要比多d時間去train佢

其實去邊區都無咩所謂, 不過最好係o係九龍或新界區啦, 最緊要係統計下會去既媽咪們想去邊區先真

原文章由 RYANLIUMUM 於 07-10-29 16:44 硐表

通常都係上午攪啦,星期六定星期日呢

咁我今晚就精選幾度地方 然後被你哋投票,再決定去邊,或者你哋有セ嘢心儀嘅地方都可以提交上嚟

好呀!

luiluimama
你好西利呀, 原來仲有個細佬, 仲要係2年抱兩, 我湊一個都想死甘滯 , 甘你係咪想佢讀番kv同一間, st cat只係後備,如果吾係都幾煩喎!上年in 過有經驗祝你順利成功啦
好心急等子搞手ryamliuma 出d post 俾我地選去邊!
原文章由 luiluimama 於 07-10-29 17:02 硐表
我就無所謂, 星期六同星期日都得, 不過就希望o係11月10號之後, 因為11月10號我個仔要in kv同st cat, 而家要比多d時間去train佢

其實去邊區都無咩所謂, 不過最好係o係九龍或新界區啦, 最緊要係統計下會去既媽咪們想 ...

Ryan ma,

哦....原來你囝囝就係子樑!
我個仔成日都提住子樑架 hehe
重有成日提住黃X豪, Clement LXX 會唔會又係其他媽咪的小朋友呢?

甘甘話那張樹葉圖畫係填顏色架。

原文章由 RYANLIUMUM 於 07-10-29 17:22 硐表

咁我今晚就精選幾度地方 然後被你哋投票,再決定去邊,或者你哋有セ嘢心儀嘅地方都可以提交上嚟

去公園都好呀, 近來天氣清清涼涼, 其實我都想帶個小朋友去"香港動植物公園"玩架!

原文章由 RYANLIUMUM 於 07-10-29 16:20 硐表

投票去邊度玩

原文章由 YY-pig 於 07-10-31 09:12 硐表
去公園都好呀, 近來天氣清清涼涼, 其實我都想帶個小朋友去"香港動植物公園"玩架!

我都諗到幾度 1) yy-pig 推介 香港動植物公園 位置金鐘
自然feel 有動物睇(雀鳥,候子,豹)自備食物 或金鐘廊餐廳                           
                   2)ryan liu 推介參觀消防船(葛亮洪號) 位置太古城對出海旁近商塲有餐廳可以約埋食lunch

3)ryan liu 推介警察俱樂部 位置太子 有兒童室內遊戲室但最好早上去因為下午好多人有西餐中餐選擇

請投票或推介其他更好地方 唔該晒

啊仲有呀今曰係萬聖節 我叫仔仔帶咗啲四洲牛奶糖返學校派被同學仔,唔知你哋收唔收到呢
‹ 上一主題|下一主題