用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! [複製鏈接]

原帖由 正46 於 11-5-14 10:15 發表
長老,

又話有你睇住太后我地唔使擔心0既, 你點做0野0架?

您唔知頭唔知路, 咪話我啦:;pppp: :;pppp:

大家早晨好

醒目開學勳章

DEAR ALL&2B早

2b:好好多嗎???

布媽:你講得岩,我地除住年紀,免疫糸統差左,另運動小左.

尋日有空,逛千千店,剛行過特賣dou,見到的衫好靚,顏色好吸引,望下價錢,一律hkd49.-,一定吾放過呢的機會,結果圍住dou左一個圈,楝左三件,二件淡綠色,一件好正的米色返工衫,諗住比一件呀女,返到黎,佢試落三件都好fit,係咁話,嘩,媽咪,你掃到咁多平正野,聽日帶我再去楝過....

晨咁早心有6用

食早晨,
聽情歌,
睇電視,
織鞋仔,
玩推銀,
上親子.

送大家一首國語歌,我仲週圍剿緊邊樹有得買,應該係國內先有,歌名叫謝謝你.

2b:謝謝你...............加呢樹一班好煮妹.......................仲有仲有46哥...................................一路支持同解困憂

情感真空管,呀女呀仔話好老土,無法啦!大家年紀差咁遠,代溝.....

betty

醒目開學勳章

回覆 1# 正46 的文章

46哥&all人早~

46哥,送你一首歌

潘長江的攪笑版

男人四十一枝花來自百度

http://video.baidu.com/p?word=%C ... 8&pos=5&s=3

長老,

又話有你睇住太后我地唔使擔心0既, 你點做0野0架?

原帖由 布甸仔媽媽 於 11-5-13 15:02 發表

2b

總之您自己要保重, 凡事小心啦
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 2bzmummy 於 11-5-13 12:15 發表
眾位姊妹,多謝關心,今朝去左中環覆診,同醫生講開,佢話有可能係我個人免疫力有所改變喎,佢開俾我既 suppliment 都應該會有所改善,望係咁望啦 ...

2b

總之您自己要保重, 凡事小心啦

眾位姊妹,多謝關心,今朝去左中環覆診,同醫生講開,佢話有可能係我個人免疫力有所改變喎,佢開俾我既 suppliment 都應該會有所改善,望係咁望啦

good morning

2b

今日好d未
原帖由 2bzmummy 於 11-5-12 08:45 發表
2B 好幾日無上黎,因為 mo la la 皮膚敏感出風癩,連工都無返 都唔知道係咪賤命,參日返工就慢慢退晒,點知道一放工開始又黎過 .................點算好 ...

大家早晨好, 又到happy friday

betty, 2b

一來食物的原素稍有改變或偏差, 另我我地體質改變同埋荷爾蒙分泌又不同了, 以前無敏感, 而家會都有極大可能性

醒目開學勳章

dEAR ALL:

午安~

2b:你食左乜東東呀!好好保重

話說我都吾信邪,早幾年high過野,喉痛一路食牛黃解x片都無事無幹,果次食完後幾粒鐘,即刻起晒成日,成頸同眼...雞咁腳去睇醫生,醫生話,吾知原因...我自己精估是食牛黃出事....

幾星期後,又黎喉痛,我無有識死,再啪過,結果真係又黎....成樽即刻掉左垃圾籮..朋友話,可能我買到的假冒貨...

另一個朋友說,也有可能是我身體以前不對這敏感,而家黎料

大家早晨

太后點呀 皮膚敏感仲未退晒咩
有無問醫生點解 使唔使換過隻藥呀

原帖由 2bzmummy 於 11-5-12 08:45 發表
2B 好幾日無上黎,因為 mo la la 皮膚敏感出風癩,連工都無返 都唔知道係咪賤命,參日返工就慢慢退晒,點知道一放工開始又黎過 .................點算好 ...

2b

咁您去佐睇醫生未呀, 而家咩環境, 係公司定係屋企呀 擔心水人咩

2B 好幾日無上黎,因為 mo la la 皮膚敏感出風癩,連工都無返 都唔知道係咪賤命,參日返工就慢慢退晒,點知道一放工開始又黎過 .................點算好

原帖由 正46 於 11-5-11 08:31 發表

大家早晨好

46兄

歡迎您回歸bor~~~

原帖由 bettylam 於 11-5-6 12:46 發表
報告~

46哥,好可能退休,去左社區中心參加的老人團,日日遊

BETTY
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 2bzmummy 於 11-5-6 11:12 發表

46 兄可能嫌呢度冷清 又或者驚我地叫請食

原帖由 布甸仔媽媽 於 11-5-6 09:24 發表

2b

會唔會46兄又去孖老婆去出埠呀

大家早晨好

天日又放假lu~~

醒目開學勳章

回覆 1# bettylam 的文章

all人好

呀女最近好like飲湯水,所以見今日清閒的,見的合掌瓜超新鮮,是晚正湯

早前剛織完一頂1778的故事的淡粉紅包帽昨天送給絰女,佢開心到爆崩

呀女剪肉最主要係每買野時都睇下包裝後面的卡路里.另外就係節食加運動.

呀女話早上果餐忍口吾食,中午夾埋,成日見佢煮即食通粉,but無餸,對佢黎講,都幾艱苦,因為佢係超鍾意食野...再加埋打柔道,每次可以減一磅肉

哈2b:呢次有無講左等如無講

醒目開學勳章

DEAR ST&ALL:

母親啜開心呀!

又講樣野大家笑,偉哥晨咁早走左去買嘜嘜幫我賀母親節,跟住叮囑呀女,記住今日吾好蝦媽咪呀!

大家估下呀女點應佢~~
~~~
~~~~~
~~~~~~~
呀女話,好的,今日吾蝦佢,以後日日都蝦佢,偉哥比佢激到吾知好嬲定好笑
‹ 上一主題|下一主題