用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! ...
go

仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 !

話咁快又 9 月 1,希望來年呢間舖既小朋友都生生性性,個個媽咪都陸續有好消息上黎宣佈啦

太后返0黎0拿

格格同您請安  

原帖由 2bzmummy 於 10-8-31 21:25 發表
話咁快又 9 月 1,希望來年呢間舖既小朋友都生生性性,個個媽咪都陸續有好消息上黎宣佈啦

原帖由 alicetong 於 10-8-31 22:01 發表
太后返0黎0拿

格格同您請安   到

格格

為左逃避開學,我離家出走 ing ~~

醒目開學勳章

BETTY報導ing~

呀仔又一大攪笑作

剛問佢拎晒的校服出黎未,吾好聽朝一早係櫃桶樹係咁剿~~~佢應我,佢好老定咁應我,攪掂晒啦!

點知我剛岩收衫入房,見到二條灰長西褲,剛諗住讚一讚佢,點知忽然見到一件白雪雪的裇衫,望下點解咁細件ai~,再望下,點解長袖ai~再樣開黎睇,點解中學紅色校徽,變左小學綠色校徽ai~~~~~~

真係攞膽ing

原帖由 bettylam 於 10-8-31 22:42 發表
BETTY報導ing~

呀仔又一大攪笑作

剛問佢拎晒的校服出黎未,吾好聽朝一早係櫃桶樹係咁剿~~~佢應我,攪掂晒啦!

點知剛岩收衫入房,見到二條灰長西褲,剛諗住讚一讚佢,點知忽然見到見一件白雪雪的裇 ...

Dear Betty

笑 C 人無命賠乎 ?

醒目開學勳章

dear 2b:

betty家呢輪好勁鴻溝,呀女有呀女跟偉哥鴻,呀仔有呀仔都係跟偉哥鴻,我夾集係中間,就黎洗晒我的百寶 ,我有個秘密武器,當腦袋比佢地嘈到一片空白,會躲係房咋訓ing~

我睇我的eq應該仲可以忍到,暫時仲吾洗離家出走,再遲下就
格格

早晨!

0岩0岩趕及開學....
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

BB,

咁咪開心0羅....

原帖由 bettylam 於 10-8-31 23:05 發表
dear 2b:

betty家呢輪好勁鴻溝,呀女有呀女跟偉哥鴻,呀仔有呀仔都係跟偉哥鴻,我夾集係中間,就黎洗晒我的百寶 ,我有個秘密武器,當腦袋比佢地嘈到一片空白,會躲係房咋訓ing~

我睇我的eq應該 ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

good morning

又開學啦

我家大仔今日都好搞野, 明明著咗件新校服, 照黎照去, 話有d野唔同咗, 我話因為你買果件唔係正式校服(佢係G記買嘅恤衫再加一個校章), 所以個領係唔同架 終於, 佢又找返件舊到梅嘅校服黎著
原帖由 bettylam 於 10-8-31 23:05 發表
dear 2b:

我睇我的eq應該 ...

大家早晨好

betty ~ 阿仔係咪特登俾位阿媽笑爆肚ja 小學長袖校服, 咁玩野

smum ~ 阿仔咁型仔係G記買白恤衫, 會唔會好貴呀, 我剛搵到間舖仔買白恤衫38蚊件 (同維記賣一樣的牌子要), 我諗住一季換哂都唔2百蚊, 一字曰 : 抵

大仔今朝非常正常, 無特別'蝦蹗'事發生, 反而晨仔就開始同我玩鬥智遊戲, 我同hb每晚都要商量對策, 總之佢有張良計, 我0地有過長梯

長老

佢自己俾錢買, 我見到張單係12x兩件
原帖由 布甸仔媽媽 於 10-9-1 09:18 發表
大家早晨好

betty ~ 阿仔係咪特登俾位阿媽笑爆肚jamouth:" /> mouth:" /> 小學長袖校服, 咁玩野

smum ~ 阿仔咁型仔係G記買白恤衫, 會唔會好貴呀, 我剛搵到間舖仔買白恤衫38蚊 ...

晏晨好

忙到....

大家晏晨好~~

好彩估到2b 一定開新舖, 點都要上嚟蒲下頭先得

醒目開學勳章

DEAR ALL:

你地有所不知,呀仔成日都係咁攪野,所以連咁好老脾的偉哥都頂吾知佢啦!

尋晚偉哥出糧番黎,係樹大大聲對住我講,係時候交保護費啦!因為我前日叫佢拎2k番黎,部份係比呀仔買新校服. 點知呀仔係都話聽日先買,後日拎喎.

大個仔啦!真係無佢咁好氣,由佢自己安排啦!

今早仲攪鬼,佢暑假肥左呀!著左第一條褲扣埋鈕後,fit到漏晒油,應該坐都坐吾到,叫佢換另外果條暑假前已經放褲腳,點知吊晒腳,真係好屎忽突.

唯有安慰就係無食枉米,肥左,佢話已經超過100磅大關,高左.....

剛岩見到手機,樓下管理台電話,呀仔,媽咪,我無帶鎖匙

betty

原帖由 smum 於 10-9-1 09:53 發表
長老

佢自己俾錢買, 我見到張單係12x兩件

哦 ~

原帖由 bettylam 於 10-9-1 12:48 發表
DEAR ALL:

你地有所不知,呀仔成日都係咁攪野,所以連咁好老脾的偉哥都頂吾知佢啦!

尋晚偉哥出糧番黎,係樹大大聲對住我講,係時候交保護費啦!因為我前日叫佢拎2k番黎,部份係比呀仔買新校服. 點知呀仔係都話聽日先買, ...

betty

我俾佐deadline阿大 (8月19日前) 要試哂所有舊校服同埋黑皮鞋, 唔啱或要放褲腳要出聲, 另外白底底, 底背心, 白襪呢類等要添置出聲, 我會係8月30日前幫佢預備好, 之後才通知貴客自理

原帖由 smum 於 10-9-1 09:03 發表
good morning

又開學啦

我家大仔今日都好搞野, 明明著咗件新校服, 照黎照去, 話有d野唔同咗, 我話因為你買果件唔係正式校服(佢係G記買嘅恤衫再加一個校章), 所以個領係唔同架 終於, 佢 ...

smum

衫領唔同?即係唔係一般 shirt 領 ?學校未必俾著喎 .....

原帖由 bettylam 於 10-9-1 12:48 發表
DEAR ALL:

尋晚偉哥出糧番黎,係樹大大聲對住我講,係時候交保護費啦!因為我前日叫佢拎2k番黎,部份係比呀仔買新校服. 點知呀仔係都話聽日先買, ...

Dear Betty

100 lb ? 咁窈窕既 ?細 B 已經有 60 kgs 啦

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-9-1 14:21 發表

betty

我俾佐deadline阿大 (8月19日前) 要試哂所有舊校服同埋黑皮鞋, 唔啱或要放褲腳要出聲, 另外白底底, 底背心, 白襪呢類等要添置出聲, 我會係8月30日前幫佢預備好, 之後才通知貴客自理 ...

報告長老

細 B 放暑假無發大,同埋中間有兩星期返學要著校服,所以完全無問題,對黑鞋已經足足著左兩個學年,都好新淨,令立立,未使打皮住

原帖由 2bzmummy 於 10-9-1 16:42 發表

報告長老

細 B 放暑假無發大,同埋中間有兩星期返學要著校服,所以完全無問題,對黑鞋已經足足著左兩個學年,都好新淨,令立立,未使打皮住 ...

神仔返學校補習唔使著校服, 不過見佢著番今年3月時買的校服係褲家下剛好 (之前買44吋長), 皮鞋佢話啱我唔理lu