用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南幼兒園 (九龍塘)
go

迦南幼兒園 (九龍塘) [複製鏈接]

Re: 迦南幼兒園 (九龍塘)

yuiyuibb 寫道:
hi hi 各位,

我都同囝囝報左出年n1, 佢地話會12月31日前通知interview, 我重等緊信呀~~~~~

我於上兩個星期已經收到信,係1月15日面試.
請問有冇媽咪知道,面試時會問mug?因為囡囡好怕羞,而且又唔識講好多o野,難唔難考?有D擔心!

我同NatalieMaMa一樣都係上午10:00, 到時可能會見到面呢!雖然只係玩下玩具,但係我囡囡見到陌生人都唔睬人,唔理人,更不用說要佢開口說話了,所以先至咁頭痛 :cry:

NatalieMaMa 寫道:
yuiyuibb

Ha! 希望到時見到你啦!    不過我聽其他媽咪講迦南上午班已經 full 咗, 剩番下午班, 唔知真唔真, 等我明天打電話問問先

上午班咁快full哂?唔係而家先開始interview咩?比哂返playgroup個D小朋友?知唔知上午班收幾多人?明天你問完可否講給我們知,thank you!

yuiyuibb,
多謝你的意見,我都有打算早D帶囡囡去玩下先,但係玩完佢都未必肯睬人,真係要睇下佢果日o既狀態囉!

NatalieMaMa,
thank you!但我都唔明點解am會full哂?不過如果學校收我囡囡,我都會選擇迦南o既!咁你o地會唔選擇呢間幼兒園呢?

ChristineBB,
我都係住沙田,我住第一城,請問你個小朋友要幾點鐘出門等校車?因為我亦擔心小朋友長途跋涉會好辛苦!

yuiyuibb,
劍鳴好唔好?學費貴唔貴呢?有N1咩?我都唔知重有邊間幼兒園... :cry: 我都驚緊迦南收好少學生............

yuiyuibb,
Thank you!等我都留意下呢一間先,不過唔知收o左生未呢?我恐怕現在報太遲了,等我下星期打去學校問下先!
‹ 上一主題|下一主題