用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南幼兒園 (九龍塘)
go

迦南幼兒園 (九龍塘) [複製鏈接]

迦南幼兒園 (九龍塘)

請問迦南幼兒園 (九龍塘) 好嗎? 有冇讀過嘅媽咪分享吓

Re: 迦南幼兒園 (九龍塘)

Nonna & yauling

Thanks for your information. :

yauling,

請問迦南校園衛生環境理想嗎? n1有冇 toilet training ga? 聽d同事講呢間學校都幾深, 鍾意 push d 小朋友, 較著重學術方面發展, 是真的嗎? 你小朋友讀得開唔開心呀?

bbaa 寫道:
迦南幼兒園 (九龍塘)
how much for month?

$2600

yauling

Thanks for your information

kathylo 寫道:
我個囡囡已經10個半月, 我想知多d有關這間幼兒園的資料, 請問可以有咩野途徑, e.g. 有冇網站或電話
also, 是全日/半日?

可以試吓呢個網址:

http://www.cannan.edu.hk/

JadeCheung

我囡囡也是1月15日面試,   上午10:00, 你呢? 其實nursery面試好簡單, 唔同K1, 主要都是和小朋友玩吓玩具, 和問吓家長平日怎樣照顧小朋友, 如果有位, 多數會收的, 所以不用擔心

yuiyuibb

Ha! 希望到時見到你啦!    不過我聽其他媽咪講迦南上午班已經 full 咗, 剩番下午班, 唔知真唔真, 等我明天打電話問問先

loklok0104
Thanks a lot really!!   Please check pm.

Hi, 各位媽咪,
不好意思呵!! 今天掛住買聖誕禮物冇問到tim, 明天一定問到話比大家知 :  

loklok0104

Thank you so much really!!!

yuiyuibb & JadeCheung

Bad News!! N1 a.m.section is full already

loklok0104,

今天收到啦   真的一萬個唔該呵!!     

By the way, Merry Christmas!! :

loklok0104

資料好有用, 對呢間幼稚園多了認識, 謝謝呵 :  :

你個大隻B勁似你呵, 都係一樣咁省鏡
‹ 上一主題|下一主題