用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣靈糧堂interview
go

荃灣靈糧堂interview [複製鏈接]

回覆:荃灣靈糧堂interview

我都收到offer.但我覺得佢地arrangement好差,學費又突然之間由1800改成2600,我對於佢啲政策成日改好不滿,一時有學劵一時又話無,interview日子又改,學費及堂數又改所以我都應該唔會讀佢playgroup

回覆:winwin1220 的帖子

我打左去問啦,本來係(一三五)或(二四)班,而家in完先改(二四六)班㗎,佢話想學生學多啲嘢先加多一日,我唔係介意佢點改,我係唔鍾意佢成日咩都去改,好似日期、學費、有無學劵咁,我覺得間學校太新未上軌道,所以啲嘢好亂,老師係好nice,不過政策失當囉,無誠信

引用:回覆+鈴瑾+的帖子 我又唔覺得喎,+Intervie

原帖由 hellogigitang 於 14-03-20 發表
回覆 鈴瑾 的帖子

我又唔覺得喎, Interview日子改係因為未裝修好, 嗰日去in 都仲見個天花板未裝妥當
你錯了,1月22 interview當日係有申請3月開班嘅bb interview㗎,我地呢啲9月開班嘅係佢地arrange唔到我地去in,所以先押後。我住嗰度所以知道佢地方係已經裝修好可以比人interview,不過無人手去in啫,咁唔係安排失當係咩喎…

都係嗰句,老師真係好nice 不過學校安排好差,無誠信,我覺得佢雖然今年有學劵,但下年真係好難講,隨時改都唔定

本身我都想讀呢間,偷佢有保證k1同埋應該有學劵,不過我真係對佢無左信心,我本身有海濱方方offer,寧願讀貴啲都唔選擇靈糧堂,因為我覺得佢無口齒,成日改嘢。其實上星期我in之前都有打過去學校問清楚playgroup價錢同堂數,佢當時重答我一星期兩堂同1800蚊一個月,90%出席率就保證上k1,點解佢一星期後又出爾反爾,要人一星期三堂2600蚊呢
雖然只相差800蚊,唔係錢嘅問題,係佢比我感覺好似成日亂出啲info比家長,其後鍾意改就改,無誠信我好失望呀

引用:Quote:原帖由+鈴瑾+於+14-03-20+發表本身我

原帖由 龍龍 於 14-03-20 發表
我都係選擇左海濱方方,仔仔讀下午班
我都係下晝班喎,第時一齊做同學仔

引用:我對學校自行將學前班由兩天改三天,而沒有

原帖由 Jules_S 於 14-03-21 發表
我對學校自行將學前班由兩天改三天,而沒有事先通知家長的決定感到愕然與失望,莫說報名時無講,起碼面試前 ...
超同意我對佢好失望,佢重來都無問過家長想將來k1編入上午班定下晝班,就亂咁編排,之前係多人報名,但佢都唔可以自己想點就點㗎

我都放棄,對佢太失望

‹ 上一主題|下一主題