用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 2009-2010 K1F (Kent Road)一齊入嚟傾吓,分享吓!! ...
樓主: 可愛QQ
go

2009-2010 K1F (Kent Road)一齊入嚟傾吓,分享吓!! [複製鏈接]

2009-2010 K1F (Kent Road)一齊入嚟傾吓,分享吓!!

大家好,我囡囡叫Christy (藍諾兒),都係返K1F呀。 她返根德园都返得很開心,她今日還有餵魚,然後才去洗手呢  :

2009-2010 K1F (Kent Road)一齊入嚟傾吓

好高興認識你們。gooddady, Christy都記得樂恩,還說她們一齊玩"煮飯仔"呢!

2009-2010 K1F (Kent Road)一齊入嚟傾吓,分享吓!!

係呀, Christy上星期五有D咳, 避免傳染其他小朋友, 所以冇返學, 現在冇事啦。 多謝關心。

明天上學見!

今日CHRISTY書包內有本書"兒童樂園",  有没有人知道是否教完啦?

謝謝。

Christy 都告訴我凱喬病了,希望她早日康復。昨天見到學校通告,有2个學生感染H1N1,我都有点擔心。希望大家都健健康康咁返學。

我都有叫Christy帶口罩,都係小心D好,費事後悔啦。

原帖由 GoodDady 於 09-9-22 21:41 發表

現在我已經叫我的女兒帶口罩上校車及上課呀, 都係小心好。

回覆 1# 可愛QQ 的文章

係呀,我个囡都有成日話放假,我話唔係呀,就冇理啦。原來係Ms Tam講错左。Ha Ha!!

回覆 2# HelloDicDic 的文章

11:15AM

HOW ABOUT THE OTHERS?

回覆 3# 可愛QQ 的文章

I am not on 24 Oct.  My date is 17 Oct.

家長日都冇乜特別野,Christy都成日唱學校d歌仔。我有時会问佢同D什么同學玩,佢講D名字出黎,我又要估吓佢講乜。哈!哈!

你们D小朋友23/10生日会玩得開心嗎?

2009-2010 K1F (Kent Road)一齊入嚟傾吓,分享吓!

大家攪個活動真係好啦, 我相信Christy見到咁多同學仔都會好開心。15/11我口地 都ok, 不過早上我們要返教會, 可能要2:00pm後才join到大家, 唔知到時活動已經完了未呢? 因為都怕地點太遠, 來到都很晚了。

回覆 2# GoodDady 的文章

Hello GoodDady,

謝謝你的安排,星期日我会在九龍區離開教會的。

另外,我亦PM了聯絡資料给你了。

回覆 2# GoodDady 的文章

GoodDady,  thank you for your arrangement.

我们和Christy會於2:30 pm 在LG7那層的大草地集合。 Christy知道星期日同K1F同學仔去玩,都好興奮,好期待星期日跟大家見面呀!

樂恩Daddy, 好多謝你安排今次的活動。雖然有毛毛雨,但是大家都好開心,同時又認識到Christy口中的同學仔,以後佢講到大家,我就一定明白啦!期待着下次的活動呀。
‹ 上一主題|下一主題