用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 想請教藍田聖保祿及觀塘聖傑靈都係 band 1 教學有何分別 ...
樓主: maba
go

想請教藍田聖保祿及觀塘聖傑靈都係 band 1 教學有何分別? [複製鏈接]

想請教藍田聖保祿及觀塘聖傑靈都係 band 1 教學有何分別?

請大家告知, 謝謝!

Re: 想請教藍田聖保祿及觀塘聖傑靈都係 band 1 教學有何分別?

請大家告知, 謝謝!

Re: 想請教藍田聖保祿及觀塘聖傑靈都係 band 1 教學有何分別?

LAMLAMMUM,

你囡囡真係叻女, 全班第一名, 請問她是否自行收生入?
小學時考第幾? 可否告知? 謝謝!
其實以前係想入聖保, 但係怕囡囡讀得辛苦.
:

falafala,

"中學"(紀錄片)DVD 請問邊度有得買? 謝了.

falafala 寫道:
可在教協訂購,或:
www.yec.com/chinese/vcd_detail.php?vcd_id=37 [quote]
maba 寫道:
falafala,

"中學"(紀錄片)DVD 請問邊度有得買? 謝了.
[/quote]

唔該哂!   

LAMLAMMUM ,

我想問吓咁 ST.CAT 有無分精英班架, 我囡囡又唔知係校內學邊種樂器好(好貴 $3000/年), 可唔可以提點吓我呢個新丁呀? 萬千個唔該哂!   

LAMLAMMUM,

真係唔該哂, 我想知你囡囡同大部份同學 lunch 係點安排? 帶飯? 訂飯盒?

LAMLAMMUM,

係喎, lunch time 只有1小時, 佢地仲去咁遠食呀?
我唸都係校內食或帶飯放心d.....

原來每月有唔同既餐單, 都好多選擇, 我仲成日担心, 因為我女以前係返半日學, 無唸校內 lunch 既問題.

‹ 上一主題|下一主題