用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 追討泳會行動4~各位苦主.....有野宣佈31/08/2007 ...
go

追討泳會行動4~各位苦主.....有野宣佈31/08/2007 [複製鏈接]

原文章由 eyan 於 07-8-6 20:23 發表
首先我要代yuenwa ,qc ,bobomami,多謝大家支持我們於8月5日的集體行動,令到天x泳會的事件得到廣泛報導,令警方正視這單案件!但這是不足夠的,我們仍須繼續喚起所有人的注意,因為一宗刑事案件可以檢控與否,決定權在 ...

星期三我會出席.

1.) quincy121hk

原文章由 352352 於 07-8-6 21:48 發表
我同四個家長幫小朋友參加左初班,已經上了一堂,但我們沒有到消委會及警局備案,又沒有參加上星期日之行動,請問8/8/07還可以到北角加入你們嗎?

各位,
請大家支持星期三的行動....因為人數越多...社會的迴響將會越大...就算曾經已投訴消委會的苦主....我們更須要你地的支持..令更多人...正視今次事件...不要令人覺得我們是...雷聲大雨點少的一群....請多多支持....

[quote]原文章由 bobomami 於 07-8-7 13:27 發表

星期三我會出席.

1.) quincy121hk
2.) bobomami
3.) monmonkei
4.) CamayLO
5.) CodyMother
6.) 352352  + 3個人
7.) yuenwa (我會遲到, 但我亞媽, 我老公同我個女會先到)
8.) BoBo (會遲到)
9.) 牛牛
10)amy3010(已傳資料)
11) 1999
12) 正媽 (我 6:30 到, 7:30 要走)
13) eyan

星期三我不會出席.但會自行fax文件給鄧先生

1.) enngi
2.) 樂基兒
3.) aves_y
4.) chyim
5.)bbkayiu02
6.) OLmommy (投訴信及資料已傳至22417235)
7.) 日本仔mama
8.) pamlam
9.) andy.ma
10) heiheihoney
11) yy-baba (Information faxed to 22417325,
                     will try to  be there)
12) iloveandy (Emily)
13) sng (已傳真資料給鄧先生)
14) ChloeMak "巳傳資料"
15.) dordormama (已fax 資料)
16 ) MonAnson

原文章由 monmonkei 於 07-8-7 18:22 發表
我想授權信大概這様便可歡迎指正:loveliness: :loveliness: __________________________

敬啓者:

本人, ABC,特此授權王國興議員(或其授權人士)代為跟進有關本人於2007年7月xx日向 ...

好野.......有得抄.....

[quote]原文章由 5000million 於 07-8-7 17:29 發表
QC,

明晚可能得, 我會盡量的, 不過我會fax咗先ga la.

But, 點解無警察叔叔call 我嘅???

Thanks.

亞5000,
我又唔係警察...你問我...我刀唔識答你架wor(講笑炸,唔準嬲)....你知啦....有甘多苦主....lee次佢地飽law(多得我地唔少)...比d時間...亞sir...消化下....

原文章由 amy3010 於 07-8-7 20:43 發表

舉手之勞,別客氣! 我都係抄qc 個post咋

amy,
下...抄我.... C 啦....甘我之前係...抄邊個架....

[quote]原文章由 bobomami 於 07-8-8 08:22 發表

苦主....苦主.....我係苦主....
不過苦主個老公同女女...今晚都會出席支持....

原文章由 amy3010 於 07-8-8 10:19 發表

AMY,
如果佢地今晚唔出席支持.... ...老公以後唔準踢波...亞女以後唔準學跳舞.... ....(講笑炸... )

原文章由 bobomami 於 07-8-8 16:59 發表
QC,

在線

BOBOMAMI,
點解...我唔可以在線呀....

原文章由 bobomami 於 07-8-8 17:13 發表

QC,
I think you are ready to go la

BOBOMAMI,
未呀....我岩岩先..."豆"完封投訴信炸...

原文章由 bobomami 於 07-8-8 17:13 發表

QC,
I think you are ready to go la

BOBOMAMI,
我出發啦!!!!!!!!!!!!!!

原文章由 ww? 於 07-8-8 22:19 發表
sorry!今日趕住去...乜都唔記得帶,電話又冇帶,地址抄咗又冇攞,又勁遲到,唉....總之

ww?,
唔減要啦....你柚帶個淫去..米......得law...

[ 本文章最後由 QUINCY121HK 於 07-8-8 22:40 編輯 ]

原文章由 bobomami 於 07-8-8 21:07 發表
返黎la  

今次會晤係有益有建設性嘅   好多嘢都唔方便講 又唔方便透露

Mr. Chow 叫我地未去消委嘅就去向消委投訴.

bobomami,
柚mud...唔方便港wor.....
你唔港..米我港law....
最新豬料械....如果未去消委會ge.苦主........即快快到消委會報到......報到途徑(1)打電話留口信  (2)網上登記.

另豬前米有d苦主....無啦啦簽左份不平等條約又無啦啦寄番比泳會ge...都可以打去消委會救助(因為你地唔豬有第3個選擇,就械追討).....以止豬料...唔豬正唔正確.....bobomami,eyan....請補充啦....(因以上械...圍頭話...請各苦主細針月毒)....

原文章由 bobomami 於 07-8-8 22:27 發表

QC,
你得咗牛牛候群症呀  

bobomami,
你錯啦....雞本上...我械紅...亞牛牛械一火架....不過當日..我初黎暴到...我驚你地唔盟....所以米唔表路我ge...真正身份law....

原文章由 bobomami 於 07-8-8 22:53 發表

....... c 到我

bobomami,
萬萬....你就會慣架啦....

原文章由 yuenwa 於 07-8-8 23:09 發表
QC,

打唔成風啊! 聽日8:30前返到學校啊!!!   

yuenwa,
唔械呀..... 8:30.....天呀......你是米反野呀.....
旦我仲叠埋心水....聽日放炸天....

原文章由 CodyMother 於 07-8-9 00:07 發表

正經野可否打番d睇得明既字呀!唔該:-|

CODYMOTHER,
正經野....將會由EYAN...公佈架.....我LEE個係比BOBOMAMI睇下...架炸..... 你冤枉我...話我唔正經....
因為上左消委會後....個主任...睇左D有關文件...最重要係...果份不平等條約...有漏洞...我地未必會輸架....甘...我米放下心頭大石...人就自然輕鬆左....甘...我米又還原本來真面目LAW.......

原文章由 bobomami 於 07-8-9 08:32 發表

BOBOMAMI,
你仲笑得落.....

原文章由 ringoivy 於 07-8-9 11:09 發表
QC禾爽問李處包宮時同陳挽個灰議李是咪刀械mit5甩d鄉因呀   

牛牛,
對住議員....我曉變身...紅變聲架....

原文章由 CodyMother 於 07-8-9 11:11 發表

codymother,
完我仲 我.....天呀.......天理何在呀......六月飛霜呀......

‹ 上一主題|下一主題