用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 2007- 2008 入讀嘉諾撒聖心幼稚園 LK 班
go

2007- 2008 入讀嘉諾撒聖心幼稚園 LK 班 [複製鏈接]

醒目開學勳章

我就比亞囡自己貼啲公仔貼紙上去!連蓋都貼埋...因為貼紙易認啲

另外,我亞囡一向唔著底裙架 我比佢著底衫加打底褲,街市擋攤有售! 點搞到唔會走光

原文章由 siu-b 於 07-7-4 16:17 發表
All moms, do u know where I can buy 底裙?  My girl is only 90 cm tall and she's very thin.  I check out Wing On but is too large.  Please help....

Also for the plastic tea set cup distributed  ...

醒目開學勳章

講真,真正原因係都要問學校...

但....若果我係老師我就會覺得咁樣好方便。望一眼就知係邊一班 (你試吓開學問nc啲學生分分鍾答你唔到架 )

可能好耐之前學校已經採用"五常法"用顏色嚟分類... 勁呀!!

原文章由 KwokYi 於 07-7-11 12:54 發表
Dear all,
Does anyone want to know why there are different four red colors of school tie?
‹ 上一主題|下一主題