用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 大個囝!大個囡!升班喇~~九龍禮賢幼稚園k2 ...
樓主: 袓安
go

大個囝!大個囡!升班喇~~九龍禮賢幼稚園k2 [複製鏈接]

Re: 大個囝!大個囡!升班喇~~九龍禮賢幼稚園k2

我都要同Anson & 樂樂說聲"生日快樂!快高長大!"

見到yykid share d 相咁開心,我突然想share 我上年去US disneyD 相,有興趣可以看看:

Orlando

glory

振易真的高了很多,我估佢差不多全班最高

pccheng

成年幾沒有去過旅行,現在都好想去旅行啦!

Good Morning every body! I am the second one.

吃飯我又去,可唔可以帶埋我去呀?

不過最好星期五,因不用心掛掛回家做功課

我都可能帶埋個仔來,有沒有問題呀?

時間: 1/12(星期五)飯局
地點: Todai 或者有無其他提議?
1. Allie
2. yykid
3. 禧媽媽
4. yukmama+1
5. Tiffashio
6. Glory
7. 瀅瀅媽咪+1
8. 祖安+1
9. pccheng
10. katieman

pccheng

不如妳帶埋天慧去啦!

今次真的蝕死 Todai     

今日個個去晒Disney , 沒有人update 有下,等我做啦!

各位!

早晨!今日我最早

!要帶報紙咩!我什麼也不知 我簡直是唔負責既媽咪

妳地會繼續比小朋友學體操?我都想,不過同學畫畫撞時間,我問下阿仔取學什麼先

hi

Good Morning !  今天我最早

pccheng

原來上星期咁大鑊!唔怪得上星期看不到妳!我上星期都十分忙,疲倦到上星期六返不到工,我個女每晚都醒幾次,沒有好訓;現在妳媽咪好D沒有?祝早日康復!妳自己都小心身體,還有2個小朋友要照顧。

細女waiting list,我估應該有位!我個時振易都是waiting list,到5月才知有位,所以應該沒有問題。

振易同樂樂都是waiting list入,所以下年天慧同妹妹可以一齊返學!

各位靚女

我明天要去泰國旅行,妳地有沒有野要野呀?可以幫妳地

glory

咁橋架!我星期一又是去了disney,我之前都想問妳去唔去,只之前吃早餐時妳說妳都買了annual  pass,不過我同我老爺、奶奶去,所以沒有問妳   

其實這天是叫多人?我都不知是不是,因我地2點幾楂車入時,在入dinsney範圍一個遊客都看不見,我以為沒有人入,而遊戲都只是排了最長時間30min-馳車天地,我以為叫少人添 : 下次約埋一起去,不過我是星期一至五pass來的

Nick今天肚痾沒有返學

glory

樂樂咁快比人偷了個吻    ,還要是我主動獻身!

我都可能去旅行,如果佢,又可以見到大家啦!

恭喜發財!心想事成!橫財就手!不勞而獲!

禧媽媽

恭喜妳!收得咁密呀!   

禧禧是不是好開心?佢可能會多個公仔玩

我個仔好鐘意返體操班,星期五一定早訓,因第二日可以上體操班,玩就一流,又成日問我幾時學返"留"冰,但上國語同珠心算就死下死下,妳地話是不是玩就得。

禧媽媽

我之前在又一城學,但是真的很遠,所以玩在沒有學,如果遲D夾到時間,我會比佢學返,又或者去太古城學,因我近D

我都不知生第二個是不是早D,因我兩個都催生,所以都不知,但到產房,真的快!快!快!我生nick,由上午11:00開始,到晚上11點幾才能生,而妹妹,由上午10:15,到下午1:30已經搞掂,所以第二個真的快很來,不用擔心

glory

我都唔記得帶花,我成日都無記性   

Nick成日在家畫圖畫,不過我都唔知佢畫什麼   

glory, 瀅瀅媽咪 ,penpen

真是多謝妳地提醒!

我真是有老人痴呆症,今天收到校車通知星期三坐車安排,我還在想這是什麼來的!什麼早上返學時間,妳地話是不是

,如果唔係上BK,星期三呀仔一定唔記得返學

Glory

阿 Nick 沒有學畫班,之前在社區中心有學,不過去了體操時間就不到,現在都分身不下,我都想比佢學琴,溜冰.....,我都是要計劃一下D時間先

‹ 上一主題|下一主題