用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 保一,可立,何蔭棠,點選?
go

保一,可立,何蔭棠,點選? [複製鏈接]

Re: 保一,可立,何蔭棠,點選?

囡囡囝囝媽媽 寫道:
十五十六, 唔知點選!!

讀BK, 已多月,請指教!

小女心儀何蔭棠,簡介會後,我也覺得不錯, 但可惜它是所中文中學  •

小女成績不錯,是BAND 1 學生, 英文科是全級第一,班主任建議選英中,但囡囡意願不讀女校,也不願讀宗教學校, 甚為難!!

黃大仙區,合條件有保良第一及可立, 希望大家俾意見.

TO HOTDOGPAPA, 我也是你的FANS.

TO 哈理波特, 我也想試試DGS, 祝大家好運!

囡囡囝囝媽媽 :
你就好啦, 嗰囡囡咁叻, 如果俾我我實同佢揀英中, 可立, 協和,保一, 聖母, 德愛博一鋪, 因為第一你囡囡又企硬band 1 仲要係英文全班第一咁你仲使咩煩, 唉! 我就真係煩, 因為我個仔成日都係band 1尾 band 2頭我都唔知點算, 擇band 1還是 band 2, 不過我都同佢博吓自行同第一志願都選 '協合', 因為學校老師同其他有經驗嘅朋友都話可以睇高一線, 特別係自行個次, 我好次記得熱狗爸都話自行可以睇高少少嘅.

Many thanks bettymomo!!! 感激

bbriver 寫道:
Many thanks bettymomo!!! 感激

有問題, 點解開唔到嘅????
‹ 上一主題|下一主題