用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 點解D家長成日話無同自己小朋友温習? ...
go

點解D家長成日話無同自己小朋友温習? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

Re: 點解D家長成日話無同自己小朋友

點可能唔溫呀......

醒目開學勳章 王國長老

係呀, 有人特登開個新account, 然後pm問我野tim呀(我就唔信新黎第一日就識pm lor :evil: 前前後後又無發言架bor)
呢個topic令我唸起d舊同學, 但凡測考, 一定話未讀未讀, 然後高高分數........哎, d人都唔知咩心態
Leolonglongma 寫道:
人性真係越來越自私!  有時係bk都睇到/感受到, 有d家長只會上來收料, 但有好o野就收埋或者不作任何發表.  就算大家無利益衝突都唔想益其他人.

醒目開學勳章 王國長老

其實個個人資質唔同, 知道人地溫左幾耐又點? 知道人地幾多分又點?

vvchik2005
咪玩啦 我都唔係果d計計較較既人, 我女女做過咩"好事", 我又幾時瞞過你丫
對於果d開新account pm我既, 我一樣覆! 事無不可對人言, 又唔係咩秘密, 不過心裡面總有d
‹ 上一主題|下一主題