用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 報料報料,GC開倉今次真係平!
go

報料報料,GC開倉今次真係平! [複製鏈接]

報料報料,GC開倉今次真係平!

有本恐龍真係超正,49元,我個仔勁鍾意
仲有本成長書, 都係29元..超值....
:-D

Re: 報料報料,GC開倉今次真係平!

請問有無長細地址呀?
我愛爸爸和媽媽。 我要做個乖寶寶。

親親寶寶 寫道:
請問有無長細地址呀?

旺角登打士街56號柏裕商業中心1701-4室
要打去預約架: 22433911

http://www.gc.hk
:-D

thx     

不過我想買既phonics kingdom 都係無特別減   
3.03kg (1/8)- 出世    6.25kg (28/10 - 2m28d)6.88kg (2/12 - 4m1d)    7.57kg (13/1 - 5m12d)8.22kg (13/3 -7m13d)  11.13kg(11/2-18m11d)

原來GC開倉,我都無收到會訊通知 ,好慘呀!我都買左本100恐龍書,我都唔知GC有,    我係商務買左,要$88元呀    仲話係特價啦!原價要$128,點解會差咁遠架....   

請問盡仲有乜野特別正呀!因我個肚真係鑼咁大,唔想去到無野買,衍誠媽媽你可唔可以轉你封會訊比我,我唔知點解兩次都收唔到?   

衍誠媽媽 寫道:
有本恐龍真係超正,49元,我個仔勁鍾意
仲有本成長書, 都係29元..超值....
我有兩個小魔怪--大哥哥基基7/7/2006出生,重3.4kg妹妹詩詩剛剛31/5/2007年出世了.重3kg

衍誠媽媽 ,

唔洗轉會訊給我啦!thx!我剛剛叫GC覆左我啦,我要改email地址,唔知點解yahoo成日數收唔到,gmail就收到 :evil:

我有兩個小魔怪--大哥哥基基7/7/2006出生,重3.4kg妹妹詩詩剛剛31/5/2007年出世了.重3kg

請問至幾時呀?

I also want to know ?

減價期至4月7日, 但4月5日(清明節)會休息, 因為係勞工假期.

請問是否會員先可以去買?

大家好.等我報下料.

係要會員架,不過可以去到先登記,我以前都係上去先等記,我諗應該無改掛,你地打電話去問下先22 433 911.

我今日都上左去,好在一早去,我走個陣就好多人入來啦,不過我會再去因為我要帶埋老公再走多次去羅野,我諗你地早d去會好d.

我都係覺得最抵就係恐龍100$49超平又大又靚又多頁. 數獨5折, 有d玩具都係五折. 其次玩具都全部7折,你地入去GC個網裡面有會訊都有講.http://www.gc.hk/index_topic.php?did=60648&didpath=/16032/60648
不過有d書我見到會訊都無見到架,我買左幾本科學書好大本都係$40有埋本手冊,因為要覆診我全部都未羅返來,所以我無正確名,但又好似唔係GC賣開d書,另有d ladybird故事書都係十幾元,我就無買,英文書我想買有CD所以無買,不過我見到有個媽媽專揀d隻,唔知係咪特別平,我諗係平掛.另外有套hi-fi十幾隻vcd300我諗係抵掛,我都買左,可能都無架啦,我走就得翻幾套,我諗廿幾元隻睇唱歌跳舞應該都抵,不過我會等我個仔大d先用,另外NODDY FUN BOOK 同有套都係NODDY 點點書(唔記得個名)都有8折,我記得係商場見過9折但我唔原價係咪一樣.所以唔知算唔算平?仲有好多書呀!有本國旗都好好,好靚我都買左,因為都係幾十元但好大本好厚,190幾個國家都齊晒.

基本最少都有8折,好多野都有七折同半價,我就買左幾套書,不過都係平野,所以加埋都唔夠數送貨要上去自己羅.

有套書我都想買因為半價叫PICTURE BOOK 19,不過我BB咁細好似未識睇,所以都諗緊,但係真係好靚,如果買埋就可以送貨  

應該開倉就到7號,我都係個日去羅返d野,希望個日會臨尾仲睇下會唔會仲有得平嗎?     
‹ 上一主題|下一主題