用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請介紹灣仔區全職鋼琴老師
go

請介紹灣仔區全職鋼琴老師 [複製鏈接]

請介紹灣仔區全職鋼琴老師

各位BK媽媽:
我大女10歲,已考取G.5,而家學緊樂理同6級琴,老師打算幫佢報6月考樂理同埋11月考琴.但最近為了收新學生,成日在無通知家長之下私自把原本2小時的上課時間(一小時樂理/一小時學琴)調動,迫我哋上一D冷門嘅時間去遷就佢
好影響個女平時做功課/學校課外活動及溫習嘅時間.
各位有無好介紹?

Re: 請介紹灣仔區全職鋼琴老師

Dear UUmon, Kingning & Julie JP,
多謝提供資料呀        
chanwnmama 寫道:
各位BK媽媽:
我大女10歲,已考取G.5,而家學緊樂理同6級琴,老師打算幫佢報6月考樂理同埋11月考琴.但最近為了收新學生,成日在無通知家長之下私自把原本2小時的上課時間(一小時樂理/一小時學琴)調動,迫我哋上一D冷門嘅時間去遷就佢
好影響個女平時做功課/學校課外活動及溫習嘅時間.
各位有無好介紹?

pm咗啦,希望可以幫到你

請問有無港島East的介紹?

I alos want 灣仔區全職鋼琴老師's info ?

Would you pm me ?

Thanks !
twchung

題外話:

6月先考樂理,仲報到同年11月份樂器考試咩?

I have PM the info to the ones who are interested in it. Please check PM.

Gaykid

Hi Gaykid,

I also need the information (HK East Piano teacher)
Please PM to me
Thank you for your help

vinbet,

Info have been PM to you, please check it.

Gaykid
‹ 上一主題|下一主題