用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 請指教: 聖公會何明華會督中學
go

請指教: 聖公會何明華會督中學 [複製鏈接]

請指教: 聖公會何明華會督中學

幫人問, 聖公會何明華會督中學 - 校風, 學生乖唔乖? 學業成績如何? 請各位指教. 謝謝!

Re: 請指教: 聖公會何明華會督中學

Band 1A English School   ( Kowloon Tong)
何明華會督銀禧

咁d學生乖唔乖?  我家姐最担心個仔學壞! 謝謝!

係咪秀茂坪果個呀? Band3嚟架喎.

bb0917 寫道:
幫人問, 聖公會何明華會督中學 - 校風, 學生乖唔乖? 學業成績如何? 請各位指教. 謝謝!

據我所知,觀塘區何明華會督係band 3 中文中學,
九龍塘何明華會督銀禧就係band 1 英文中學.

if it is in Kowloon City, it is a band 1 school.

一般. 唔講得好但又唔係最差(如果係秀茂坪果間).

bb0917 寫道:
咁d學生乖唔乖?  我家姐最担心個仔學壞! 謝謝!
‹ 上一主題|下一主題