用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 嘉諾撒聖家(九龍塘)話唔收叩門信
go

嘉諾撒聖家(九龍塘)話唔收叩門信 [複製鏈接]

嘉諾撒聖家(九龍塘)話唔收叩門信

今日打電話去問學校會否收叩門信?怎知接電話之人很冇禮貌答:冇表派,學位已全部註冊好,冇位,唔會收任何信.撻~~~收線. 我早前預備好之資料現在只有留作紀念

Re: 嘉諾撒聖家(九龍塘)話唔收叩門信

大妹妹
你可以寄去, 但一定要寄給校長, 上年我朋友囡囡得左.

大妹妹

你遲d再打電話去問下, 因為7-8號至註冊, 到時如果有人give up個位, 佢地就有位, 因為依家佢地都未知jet, 個人意見..

你過O左7-8號註冊日後再打電話去問,可能有人give up個位。

醒目開學勳章

大妹妹

既然你都預備咗資料, 何不將啲資料寄俾該校校長, 博一博, 唔得都冇咩損失, 而且~話唔定"得"呢!  :wink:
[img][/img]

唔該哂!其實我只是覺得她們唔應該咁冇禮貌回答.

Lock the door to Holy Family immediately. But send your profit must by hand.
Good luck !

By Hand 會否她們拒絕唔收?

No, the school will receive. But you must write down  Attn: The principal    
‹ 上一主題|下一主題