用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 梓峰教育小司儀/英文課程
go

梓峰教育小司儀/英文課程 [複製鏈接]

梓峰教育嘅course 好嗎﹖
   2    0    0    0

回覆:梓峰教育小司儀/英文課程

我都想知

小朋友玩得開心,老師會告訴家長小朋友嘅弱點,但多數叫家長返去同個小朋友好好傾吓。喺課室內玩到成頭濕晒(上期小司儀班主題係玩遊戲),老師都吾會比張紙巾個小朋友擦乾,放學時我見到個仔個頭係滴晒水。

上星期玩跳limbo walk,返黎講返比我們聽點玩,笑死我同C6.

我女上司儀班,超級開心,堂堂在門口聽到卡卡笑。比佢上,是因為佢講野一舊舊,成日9不搭8。不過我覺得貴

初時我想咁貴比女玩遊戲,講故事,學下畫畫好過。但是我先生話咪當比個女去玩。出街玩都要洗錢。

上咗2~3個月,我女K3,上星期老師話可以試下跳上3級,因為女說話有組織,有思考。可以應付有結構的句子。

其實我都不知有咩用,因為上堂玩下遊戲,做下主持人,但是前幾日朋友聚會,我問女你最鐘意咩?佢反問我你指邊一方面?食物?交通工具定其他?
我地都呆咗,原來佢都真是思考過我的問題,仲發現問題不足之處。我老公話女都真是醒咗好多。

但是上星期去迪士尼,玩同史迪仔講野,好勇躍舉手,都是怕怕醜醜,史迪仔問佢有冇男朋友,佢答我話不知咩是男朋友。

4個

開心都是收獲。主動同你分享返個遊戲點玩。都是證明佢學到野。

‹ 上一主題|下一主題