用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) 請問會否有校車到港島區?
go

請問會否有校車到港島區? [複製鏈接]

上網睇過好似冇校車過海...
有冇家長住港島搵到校車?
謝謝分享!

2    0    0    0

回覆:Bean2013 的帖子

GH冇港島校車架,亦好難搵到街車肯接,我真心勸你搬家,除非你日日自己接送,反正揀得GH,都望升德小,小學730打鐘,小朋友好慘架。

Bean2013 發表於 16-2-18 15:54
上網睇過好似冇校車過海...
有冇家長住港島搵到校車?
謝謝分享!
我都想知,我睇小學個谷就好似有人自組校車過港島!
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3098766&highlight=%E5%BE%B7%E6%9C%9B

Please count me in if 自組校車 from 港島. Thanks.

引用:Please+count+me+in+if+自組校車+from+港島

原帖由 Natalie419 於 16-02-19 發表
Please count me in if 自組校車 from 港島. Thanks.
首先恭喜大家能入德望這個大家庭!小囡現讀k1,住港島,學校沒有校車過海。上年曾問過,媬姆車最少要5人才成。學校校車就未聯絡過。但小囡一班有三人都住港島,你們試試pm地區俾我,等我睇睇可否組線。因為我哋三個,一個西,兩個中間。但我哋都係pm class

回覆:Rchanchan 的帖子

你好,昨天PM了你,但在自己的inbox找不到紀錄,麻煩你能PM我嗎?小囡AM班,東區,想找些保姆車的資料,謝謝。

引用:Quote:原帖由+Natalie419+於+16-02-19+發表

原帖由 Rchanchan 於 16-02-20 發表
首先恭喜大家能入德望這個大家庭!小囡現讀k1,住港島,學校沒有校車過海。上年曾問過,媬姆車最少要5人才成 ...
你好,我也PM了你,但在自己的inbox也找不到紀錄,麻煩你能PM我嗎?

囡囡2016/17 K1 pm offer, 住太古城。 想睇下夾唔夾到妳地人數組校車/褓母車。  我地今年下午班暫時已知還有另外3人,共4人住港島。

‹ 上一主題|下一主題