用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 選校手續交表一問
go

選校手續交表一問 [複製鏈接]

需要收信人親身往統一派位中心領取和遞交表格嗎?
因收信人是配偶,但配偶需要工作,請假才能去辦理...其實,我能夠代勞嗎?

另外,根據以往經驗,第一天早上取表格是否會大排長龍?

謝謝!

0    0    0    0

醒目開學勳章 貢獻勳章

回覆:miugube 的帖子

EDB網頁有授權書,填咗帶去就得!

人流唔需要太擔心,交表係有分流嘅,每個一分鐘左右,唔會等太耐嘅!

恐龍家

「代辦選校手續」授權書(供參考或使用)

http://www.edb.gov.hk/attachment/tc/edu-system/primary-secondary/spa-systems/primary-1-admission/authorization_letter_jan.DOC

hppa    發表於 16-1-28 09:41
誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

引用:EDB網頁有授權書,填咗帶去就得! 人流唔

原帖由 小曳人 於 16-01-28 發表
EDB網頁有授權書,填咗帶去就得!

人流唔需而不擔心,交表係有分流嘅,每個一分鐘左右,唔會等太耐嘅!
謝謝你!

引用:「代辦選校手續」授權書(供參考或使用)ht

原帖由 奥脫福 於 16-01-28 發表
「代辦選校手續」授權書(供參考或使用)
多謝你!

‹ 上一主題|下一主題