用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 维多利亚康怡playgroup有位,要不要take
go

维多利亚康怡playgroup有位,要不要take [複製鏈接]

小朋友2013年8月B,九月开始上苏浙PN的上午班。刚刚维多利亚康怡的playgroup打电话来说从七月起可以参加她们的playgroup。不知道参加playgroup对升维多利亚K1有没有帮助呢?今年我有朋友在维多利亚的playgroup说一班只有两个小朋友升到PN。比例好像不高,不知道从playgroup升K1是不是机会大点?如果不是太大就算了,无谓小朋友太辛苦。
谢谢大家给点意见。
   0    0    0    0

回覆:维多利亚康怡playgroup有位,要不要take

蘇浙是一間好學校,而維多利亞讀pg冇保証升k1,我會揀不讀pg.

引用:[table=98%]小朋友2013年8月B,九月开始上

原帖由 Shyangjie 於 15-06-26 發表
不過kcs pn 又唔係直升k1. 我之前都係同你一樣,本身有間收左囡囡pn插班,但 vic pg 又收左。最後我冒險博一博放棄 PN 插班讀 pg, 結果囡囡考到 vic pn,8月開學。p.s. 囡囡係12年12月细B,所以我選擇俾佢今年pn 做大B

回覆:lamlam0710 的帖子

‹ 上一主題|下一主題