用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 YMCA 農圃道幼兒學校深定淺?
go

YMCA 農圃道幼兒學校深定淺? [複製鏈接]

好少人講呢間學校,我想知係一間點樣的學校? 課程深定淺,有冇net ? 我睇佢網頁,k1收好少人!   謝謝

0    0    0    0

回覆 陳羚羚 的帖子

呢間嘢舊年俾佢搵咗笨,打去問話仲收緊生未開始INTERVIEW,可以填表申請,交晒錢先話係先到先得,得嗰十幾個位幾時先排到你??

呢間d位真係好少~我記得上年2013年想幫阿仔報14年n1班, 打電話去問時已經話我遲, 不過可以照寄睇下有冇機會, 我都有寄, 最後寄左信比我話太多人報, 已經無n1位, 如想續報k1就回寄確定, 最後1/11就in左k1, 要12月尾先知收唔收~
聽聞呢間唔太深, 我有鄰居對仔女讀呢間, 哥哥今年派左陳瑞祺喇沙小學, 妹妹仲讀緊~感覺都唔錯~

引用:呢間d位真係好少~我記得上年2013年想幫阿仔

原帖由 tammy9999 於 14-11-05 發表
呢間d位真係好少~我記得上年2013年想幫阿仔報14年n1班, 打電話去問時已經話我遲, 不過可以照寄睇下有冇機會 ...
請問你仔几大?我女1212B,仲未有得in。今年年頭有信問我继續排。thx

引用:呢間d位真係好少~我記得上年2013年想幫阿仔

原帖由 tammy9999 於 14-11-05 發表
呢間d位真係好少~我記得上年2013年想幫阿仔報14年n1班, 打電話去問時已經話我遲, 不過可以照寄睇下有冇機會 ...
同你一樣情況,n1冇位,寄信黎問我輪5輪k1, 前幾日打黎叫我interview

咁你鄰居派到陳瑞祺都幾好喎,咁你地係咪住九龍城區呀?

SK5 發表於 14-11-5 11:40
請問你仔几大?我女1212B,仲未有得in。今年年頭有信問我继續排。thx
我仔1203。

陳羚羚 發表於 14-11-5 15:27
同你一樣情況,n1冇位,寄信黎問我輪5輪k1, 前幾日打黎叫我interview

咁你鄰居派到陳瑞祺都幾好喎,咁你地 ...
係呀!我地住附近,慢慢行返學應該十分鐘會到~

請問知唔知一星期有幾多英文同普通話?
‹ 上一主題|下一主題