用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖瑪利學校 請問st mary 有扣門位的嗎?
go

請問st mary 有扣門位的嗎? [複製鏈接]

想知 st mary 有否扣門位? 多謝

2    0    0    0

I also want to know

以往都有叩門位,但因近两年變了小班教學,可能叩門位會少些。

回覆:請問st mary 有扣門位的嗎

剛剛在下面的post看到有媽咪打咗去學校問今年的叩門位申請辦法,學校話今年無叩門位。希望只係官腔答覆,唔係真啦。

引用:剛剛在下面的post看到有媽咪打咗去學校問今

原帖由 sp3014 於 13-05-13 發表
剛剛在下面的post看到有媽咪打咗去學校問今年的叩門位申請辦法,學校話今年無叩門位。希望只係官腔答覆,唔 ...
咁可不可以自己去交Prof.呢? 好想試吓,但又怕她不收。。。有沒有經驗家長可以分享吓!謝謝!

一定要做profoilo?

前日打去問過, 話100%政府派位, 沒有叩門位

究竟有沒有叩門位呢?明天可否立即交信呢?

回覆:請問st mary 有扣門位的嗎?

我都打過去問,佢真係話唔收,不過我再問之下,佢話如果寄,就要加回郵信封!

剛從St Mary's註冊出來,便收到大女兒學校confirm了妹妹,我會立刻放位出來,祝叩門的孩子們好運,主佑!

momoki 發表於 13-6-4 11:33
剛從St Mary's註冊出來,便收到大女兒學校confirm了妹妹,我會立刻放位出來,祝叩門的孩子們好運,主佑! ...

Good to have 2 daughters going to same school.
But can you share which school accepted your younger daughter which make you release St. Mary place, I think St Mary is a dream school for many girls' parents.

雖然St Mary's也是我的dream school, 但妹妹只愛家姐所讀的保良局蔡繼有,雖然有點可惜,但兩姊妹能在同一校園成長也是一種福氣。希望您們的孩子能夠叩門成功!

‹ 上一主題|下一主題