用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 嘉諾撒聖心幼稚園waiting list請進來
go

嘉諾撒聖心幼稚園waiting list請進來 [複製鏈接]

有無媽咪收到學校既call waiting 電話? 19/2註冊完,唔知有無空位呢?

4    0    1    0

pandabobo 發表於 13-2-20 12:14
有無媽咪收到學校既call waiting 電話? 19/2註冊完,唔知有無空位呢?

...
應該會有,因我地冇註冊,但唔知佢地幾時會開始call同埋唔知要call幾多個先到你

回覆:des_tests 的帖子

唔知有無得問waiting list 排第幾呢?呢幾日, 日日望住電話,驚miss 左個call

回覆:嘉諾撒聖心幼稚園waiting list請進來

我老公尋日下午三點半去交留位費,佢話好多都吉左,冇去交錢

回復 ccoic 的帖子

我昨天早上去交 a.m.留位費,  望見佢地名單, 見到好多空位, 以為好多人放棄.   原來因為兩個老師分開serve家長, 各自剔份名單.   所以兩份夾埋後就無咩空位啦.

去年好似第二、三日已call waiting, 唔知今年係唔係咁。Good Luck!

回覆:pandabobo 的帖子

我昨天致電學校問幾時會call waiting,接電話的男職員表示未必是這幾天的事,可能要待下星期或甚至三月初才會通知備取生(唔知真唔真喇?!)

唔該晒各位,唔知有幾多個係waiting list呢? 希望各位等緊既媽咪都可以等到好消息啦!
如果有媽咪收到call waiting, 麻煩都講聲

學校話已經打緊電話,有無媽咪收到?

回覆:嘉諾撒聖心幼稚園waiting ...

唔知有冇人收到call waiting?

咁耐都冇消息,有D擔心

i just call for my fd, the receptionist tell me this year almost full for am class, only 2 vaccancy,

我諗好多聖心有offer o既女仔, 都係等埋spk先會放位。
5月交埋大訂就會多d位o架啦

SPk係3月9日知結果? 都好快到了喔!

is march 8 ar, not March 9

回覆:christywong111 的帖子

問唔問到大約有幾多waiting list呀?

今日SPK出offer, 唔知會唔會有人放番D位出來呢?希望下星期收到call waiting啦!

引用:今日SPK出offer,+唔知會唔會有人放番D位出

原帖由 andybebe 於 13-03-08 發表
今日SPK出offer, 唔知會唔會有人放番D位出來呢?希望下星期收到call waiting啦!

...
真係希望快些收電話,早些安排入學的事。如果到8月尾,大家俾晒雜費,買晒校服,突然收到聖心電話,唔知仲讀唔讀聖心呢?

‹ 上一主題|下一主題