用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問藍田區有冇好nursary 介紹呀!!
go

請問藍田區有冇好nursary 介紹呀!! [複製鏈接]

請問藍田區有冇好nursary 介紹呀!!

囝囝jan/05 就足2歲, 想送佢去讀nursary, 請問有冇好介紹呢??

Re: 請問藍田區有冇好nursary 介紹呀!!

我囡囡之前讀
德田商場嗇色園幼兒園.
老師好好, 小朋友好乖.
你們要將一切的憂慮卸給神,
因為祂顧念你們
彼前 5:7

hi 波子媽,

很久沒見, 你好嗎?波子長大很多,看起來非常像爸爸。

我有一個同事的兒子在 '博愛醫院陳徐鳳蘭幼兒中心' (廣田商場 / tel: 23491588) 讀N1, 她對校長和負責她兒子class的老師有好的評價 -友好和耐心.  您可以去看一看.

另外, 我兒子在 '基督教家庭服務中心趣樂幼兒園' (觀塘翠屏道 next to mtr / tel: 23893363) 讀N1, 那裡也是的一個好的考慮.

happy new year for you and the family :

IrisCheng

我仔仔都係同你仔仔一間幼兒園,佢衣家讀N3呀!
IrisCheng 寫道:
hi 波子媽,

很久沒見, 你好嗎?波子長大很多,看起來非常像爸爸。

我有一個同事的兒子在 '博愛醫院陳徐鳳蘭幼兒中心' (廣田商場 / tel: 23491588) 讀N1, 她對校長和負責她兒子class的老師有好的評價 -友好和耐心.  您可以去看一看.

另外, 我兒子在 '基督教家庭服務中心趣樂幼兒園' (觀塘翠屏道 next to mtr / tel: 23893363) 讀N1, 那裡也是的一個好的考慮.

happy new year for you and the family :

多謝各位靚媽回應呀!!  

Iris, thanks for your info!  你囝囝最近好嗎??  唔經唔覺阡阡都2歲半lu, 時間過得真快呢.

‹ 上一主題|下一主題