用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 DGS 1st interview 後reserve list有望嗎
go

DGS 1st interview 後reserve list有望嗎 [複製鏈接]

1st in 後只收到reserve letter,冇得2nd in,是否完全冇希望呢?
   0    0    0    0

原帖由 piggiejo 於 10-3-22 13:54 發表
1st in 後只收到reserve letter,冇得2nd in,是否完全冇希望呢?

我唔敢答你係咪冇希望,但我朋友收到直情話"多謝支持,名額有限,未能取錄".......

原帖由 piggiejo 於 10-3-22 13:54 發表

建議你在派位當日,打電話到学校問問。

基於打聽得來的消息,有兩點可以稍作安慰,一是即使有第二次面試,亦有不少不獲取錄(問了十多個去過第二次面試,有二個沒有收到取錄信);二是取錄學生中,有很多學生是同時獲聖保羅取錄(約莫十個有七個),備取是否成功入讀,仍是未知之數。

以上數字,全是道聽途說,如有出錯,請莫見怪。

原帖由 彩陶 於 10-3-22 14:13 發表

我唔敢答你係咪冇希望,但我朋友收到直情話"多謝支持,名額有限,未能取錄".......
‹ 上一主題|下一主題