用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問知唔知油尖旺或附近有邊間托嬰院好呀? ...
go

請問知唔知油尖旺或附近有邊間托嬰院好呀? [複製鏈接]

請問知唔知油尖旺或附近有邊間托嬰院好呀?
   0    0    0    0

http://www.swd.gov.hk/doc/family ... h%20Kindergarten%20(30112009).xls

保護兒童會的口碑不錯.

原帖由 frentec5 於 10-1-20 13:28 發表
Hi tantanmama,

I know from other post that your son/daughter is studying in Day Creche. I want to know more details about these centre.

Is your child studying in HK SPC ?
Is it good for the infant ...

我個女係讀緊保護兒童會嘅育嬰院. 我自己就覺得果度d老師好有愛心, 好緊張d小朋友. 如果我個女有乜唔舒服, 老師都會打電話俾我. 如果有乜嘢要跟進, 放學時老師都會同家長講的.例如, 我個女初轉食固體食物時, 老師隔日就同我地講進展, 又要求我地返家煮d嘢去配合學校去訓練我個女.
有個同學都兩個幾月大就開始返, 我諗細d都冇問題的.
‹ 上一主題|下一主題