用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 誠徵老師 有冇好的馬鞍山英語老師介紹
go

有冇好的馬鞍山英語老師介紹 [複製鏈接]

我係住馬鞍山的, 我個囡囡今年7歲, 我想搵個人返嚟教佢英文, 主要係想教佢講, 同埋教佢拼音
請問有冇人有好的外籍老師介紹呀, 又或者係好嘅留學生介紹呀?
收費大約幾多呢?
   0    0    0    0

我個仔於富安一間新開的英文補習社補,都ok,起碼見佢有d心機,我今日幫佢報左暑期英語會話聆聽,希望佢好d啦

好多謝你嘅意見呀, 不過因為我住新港城, 所以去富安太遠啦!

原帖由 mushroomcat821 於 09-5-10 01:14 發表
我個仔於富安一間新開的英文補習社補,都ok,起碼見佢有d心機,我今日幫佢報左暑期英語會話聆聽,希望佢好d啦

醒目開學勳章

原帖由 ada_pmlo 於 09-5-9 11:47 發表
我係住馬鞍山的, 我個囡囡今年7歲, 我想搵個人返嚟教佢英文, 主要係想教佢講, 同埋教佢拼音
請問有冇人有好的外籍老師介紹呀, 又或者係好嘅留學生介紹呀?
收費大約幾多呢? ...

海柏都有兩三間有外籍老師既補習社, 你可以問下, 我覺得小朋友幾過一齊上堂好過單獨教授.不過收費就唔知.
你呀女係主風讀得開心嗎? 差不多又過左一年

好多謝你!

我有問佢開唔開心, 佢就話冇唔開心, 不過佢就成日比老師罰, 又成日比老師寫手冊攞, 同埋佢真係唔夠專心, 老師都有講, 佢做嘢好慢, 所以成日做功課, 都要做好耐, 又做錯晒 !

原帖由 km1357 於 09-5-12 21:42 發表

海柏都有兩三間有外籍老師既補習社, 你可以問下, 我覺得小朋友幾過一齊上堂好過單獨教授.不過收費就唔知.
你呀女係主風讀得開心嗎? 差不多又過左一年 ...

醒目開學勳章

原帖由 ada_pmlo 於 09-5-13 10:48 發表
好多謝你!

我有問佢開唔開心, 佢就話冇唔開心, 不過佢就成日比老師罰, 又成日比老師寫手冊攞, 同埋佢真係唔夠專心, 老師都有講, 佢做嘢好慢, 所以成日做功課, 都要做好耐, 又做錯晒 !
...

好多小朋友都係慢摩摩, 我呀仔都係咁, 仲好唔小心. 一樣好簡單既功課都可以做兩個鍾..
不過最重要都係要佢'明', 唔係'記', 家下d評估/考試一d都唔易..

都係架, 好彩我一向都好清楚自己個女, 所以對佢期望唔會好高!

原帖由 km1357 於 09-5-14 10:17 發表

好多小朋友都係慢摩摩, 我呀仔都係咁, 仲好唔小心. 一樣好簡單既功課都可以做兩個鍾..
不過最重要都係要佢'明', 唔係'記', 家下d評估/考試一d都唔易.. ...

如果大家有好嘅英文補習老師 (全英語教授)介紹, 請e-mail比我呀, [email protected], thanks!

could you send me?

醒目開學勳章 王國長老

欲提供
補習 服務人士pm會員.並不須要於版面留下信息及無意義推文.包括:問家長地點時間等資料, 任何人在版面宣傳或叫其他會員pm自己均違反版規, 會被刪文或封鎖帳號.

詳情請閱置頂版規,多謝合作!
Red2008
‹ 上一主題|下一主題