用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 自組 playgroup, 請問有興趣嗎?
go

自組 playgroup, 請問有興趣嗎? [複製鏈接]

自組 playgroup, 請問有興趣嗎?

各位

本邀請, 請轉到自由報料一欄繼續看

本人居於屯門市中心, 女女現17.5月大, 想找最少3位年齡相約的小朋友一起自組playgroup玩, 最好有13個月至21個月大的小朋友, 因為大家都會行會走, 由一名父/母/照顧者一齊參與.

機構︰遊戲動力協會
地點︰屯門蝴蝶邨室內運動場
時間︰逢星期六    下午4:30至6:00 (暫定, 有興趣的媽媽,我們可以再商量)
費用: 港幣380元 四堂 (已包場費)
有車接送︰50元四堂(來回), 所以居於元朗, 天水圍, 荃灣等地方的小朋友都可以一齊玩.

聲明︰無私人利益, 我都係找到資料, 見到好似幾好, 價錢唔貴, 試吓無防, 如唔夠人都無問題, 佢地唔會開班

有興趣媽媽可pm我, 留電話
家姐卓琳, 現重35磅 101cm高 有20隻牙齒 口頭禪係"大佬", 在家吱吱喳, 出外怕怕醜 妹妹希琳, 愛自己行, 好多野講, 唔知講乜

Re: 自組 playgroup, 請問有興趣嗎?

please check pm
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

I am also interested in it.  But my draughter is 2.5 years old.   

Regards,

BabyTing.

Re: deleted

deleted

I am also interested . My son is 2.2 years old. Pls PM info.

Thks!

我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)
‹ 上一主題|下一主題