用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請幫幫忙
go

請幫幫忙 [複製鏈接]

本人居住屯門,原本已報讀青衣一幼稚園,在報名時候已有校車路線及收費表,清楚顯示校車路線是經屯門,現還一個星期上課,仍沒有接到通知校車安排,我主動聯絡校車負責人,才說今年沒有校車到屯門,只有荃灣線,同學校投訴就叫我搬出荃灣,佢都無辦法,不負責任。請各家長幫忙有無校車來回屯門~~~~~~~青衣呀唔該、呀唔該、呀唔該、呀唔該、呀唔該、呀唔該、呀唔該。       
   0    0    0    0

請各位給我意見,你地會做。

原文章由 MillieMa 於 08-8-6 17:21 發表
本人居住屯門,原本已報讀青衣一幼稚園,在報名時候已有校車路線及收費表,清楚顯示校車路線是經屯門,現還一個星期上課,仍沒有接到通知校車安排,我主動聯絡校車負責人,才說今年沒有校車到屯門,只有荃灣線,同學校投訴就叫我搬 ...

如果係我,一係轉校,因為校方不負責,唔係話一定要佢幫到,但講到叫妳搬屋簡直離譜,搬屋好大件事,唔係話搬就搬,咁的說話佢都講得出,這校唔讀都可以。第二,一係問下附近的鄰居朋友睇下佢地小朋友係用邊間保姆車,可否join 到一齊,甚至上網check 下有無保姆車公司電話,一間間問。其實校方都應該有其他保姆車都資料,一定有好多保姆車比資料學校做參考,佢地才選一間,如果校方係幫手就容易得多。

好似bk這裡都好似有個topic 係講保姆車資料,妳去找找。

原文章由 rat 於 08-8-7 11:01 發表
好似bk這裡都好似有個topic 係講保姆車資料,妳去找找。

我找唔到你講話保姆車資,可否比多些資料thank you !,

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1

係最前面,不過裡面有人求保姆巴,亦有人post 咗電話,妳慢慢睇下。
‹ 上一主題|下一主題