用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 K1面試時間???
go

K1面試時間??? [複製鏈接]

如知道的就覆一覆啦, 唔該晒!

有冇有經驗家長可以話我知, 小朋友將會在2009年才讀K1, 咁想取心儀幼稚園的入學申請表是於10月, 而預約面試又會在何時呢? 因我經常要出外離港做嘢, 所以我要同老闆講定未必出到門 .都唔知點開口同佢講呀!

1.跑馬地寶血幼稚園
2.聖保羅堂
3.聖公會
4.禮賢會
5.聖安多尼堂
6.聖士提反堂幼稚園

全是香港島的 , 如知道大概面試時間, 請話我知啦!

[ 本文章最後由 MiniDumbo 於 08-5-15 16:11 編輯 ]
   0    0    0    0

If anyone know, pls inform me!THANKS!

原文章由 MiniDumbo 於 08-5-15 11:41 發表

有冇有經驗家長可以話我知, 小朋友將會在2009年才讀K1, 咁想取心儀幼稚園的入學申請表是於10月, 而預約面試又會在何時呢? 因我經常要出外離港做嘢, 所以我要同老闆講定未必出到門 .都唔知點開口同佢講呀 ...

回覆 #1 MiniDumbo 的文章

真係冇人知呀!

我個女係上年11月3日考寶血的 ..

原文章由 MiniDumbo 於 08-5-15 11:41 發表

有冇有經驗家長可以話我知, 小朋友將會在2009年才讀K1, 咁想取心儀幼稚園的入學申請表是於10月, 而預約面試又會在何時呢? 因我經常要出外離港做嘢, 所以我要同老闆講定未必出到門 .都唔知點開口同佢講呀 ...

多數都是11月初,如果想知詳細D,可以去學校既網頁睇下

回覆 #1 hothot 的文章

咁我好大機會要同公司要求唔出門啦!
‹ 上一主題|下一主題