用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有冇D課程學完是有文憑的for 5 year old ...
go

請問有冇D課程學完是有文憑的for 5 year old [複製鏈接]

請問有冇D課程學完是有文憑的for 5 year old

e.g. 英文, 普通話 或其他課外活動, Thank you!

Re: 請問有冇D課程學完是有文憑的for 5 year old

報讀繽紛夏日綜合藝術課程或幼兒創意坊,課程完後,會將獲頒證書,有興趣可以send D資料給你
各界潮媽請進☞
      ☆日本至in至型BB服飾,型b仔/俏b女必逛之選☆

Re: 請問有冇D課程學完是有文憑的for 5 year old

mc_na_kurt ,

我有興趣, 請你PM給我, 不過我想問, 我比囡囡在仁愛堂學緊d課程, 請問你知不知道有否文憑呢? Tjank You!

Many choices, but which district do you perfer? HK/KLN/NT?
yickly 寫道:
e.g. 英文, 普通話 或其他課外活動, Thank you!

而家好多野學完都有cert的,
例如去ymca游水有啦,
去blink上完phonics有啦,
去上過一上短期的假期course又有啦!
去畫畫都有!!!

mc_na_kurt,

PLS PM TO ME, THANKS

iveaboy,

Tuen Mun, NT. Thank You!

‹ 上一主題|下一主題